Gør dit hjem sikkert…

 

 

Første indlæg fra mig, da jeg kom ind i konkurrencen alt, alt for sent.

Siden www.densikrebolig står jeg, Carsten Sonne, bag. Jeg arbejder til dagligt i det offentlige og har derigennem stor kendskab til netop emnet omkring sikring af hjemmet. Det er kort og godt grunden til, at jeg har kastet mig over dette emne.

Hensigten med siden er, at give folk gode råd om, hvordan de sikrer deres bolig mod indbrud. Det sig værende både helt lavpraktiske råd og diverse anbefalinger vedrørende mere sofistikerede ting man kan kaste sig over.

Hensigten er at dele siden op i følgende hovedgrupper:

  • Alarmer
  • Tyverisikring
  • Indbrud i Danmark (statistik)
  • Forsikring

Disse overordnede emner giver anledning til mange underemner, som jeg løbende vil fylde på. Det er dog et projekt, jeg forestiller tager mig et halvt år at tage til et hæderligt niveau. Det første jeg prioriterer er at skrive indhold. Der skal en masse ord på siden. Senere må layout mv. forbedres.

Min erfaring med affiliate marketing er begrænset. Jeg har et enkelt nichesite, som er meget produktorienteret, som jeg har kørt et års tid for at lære. Sitet har givet mig et nogenlunde indblik i, hvordan et hele kører og har givet mig lidt småpenge.

Jeg ved, at det er hårdt arbejde at få noget op at køre. At tro at affiliate er den nemme vej til et liv i sus og dus er vist lodret forkert. Det kræver hårdt arbejde som alt andet i livet. Men det er en fascinerende verden.

De hårde facts:

Siden gik i luften 17. nov.

5 indlæg.

I alt 6000 ord på siden.

Flere affiliateaftaler.

Besøg:

Besøgende: 16 (5 organisk)

Indtjening:

Argh, vist for meget at forlange 🙂

Udgifter:

Domæne: 45 kr.

Webhotel:  270 kr.

I alt: 315 kr.

Held og lykke til alle – og glædelig jul.

About Carsten Sonne

Jeg har interesseret mig for affiliate marketing i et par år og har en enkelt nicheside, som generer en smule. Nu er det tid til at bygge en større side op. Jeg har valgt emnet indbrudssikring, da det er noget mange er optaget af, og jeg har en stor erfaring indenfor bekæmpelse af indbrud.
No comments yet.

Skriv et svar