About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.

Author Archive | Halfdan

Sådan kan du lave linkbuillding, hvis du ikke gider

Vi ved allesammen godt, at hvis du skal have succes med online marketing, så kommer du ikke udenom linkbuilding. Det er både den interne og ekstern linkbuilding, der er vigtig.

Read full story Comments { 0 }

Sådan kan du bruge Instagram som markedsføringskanal

Instagram er et utroligt populært socialt medie, som rigtig mange bruger masser af tid på at kigge på hver dag. På Instagram deler man små glimt fra hverdagen i form af billeder.

Read full story Comments { 0 }

Gode råd til dig, der overvejer affiliate-marketing

Har du en hjemmeside eller webshop, hvor salget ikke helt lever op til dine forventninger? Er dine ambitioner større end den nuværende volumen, og er du overbevist om, at mere trafik pr. automatik vil skabe en større omsætning i din forretning? Affiliate-marketing er stadig i 2017 et eminent værktøj til at genere relevant, værdifuld og […]

Read full story Comments { 0 }

Hvorfor Toyota og Macys er bedst rustet til fremtiden

Virksomheder spørger ikke mere “skal vi investere i markedsføring til mobil”, men hvordan. Over halvdelen af alle søgninger på google er foretaget på mobil nu. Men hvorfor er Toyota og Macys bedre rustet til fremtiden end deres konkurrenter? Reklamer til mobilen er fundamentet til succes i markedsføring. Google giver deres bud på hvordan fremtiden ser […]

Read full story Comments { 0 }

Visuel kommunikation bliver vigtigere for virksomheders branding

Det bliver stadig vigtigere for danske virksomheder at være til stede på nettet. Billeder og videoer kommer stadig til at spille en stadig vigtgiere rolle for danske virksomheder, og her er der en række brancher som er langt fremme i skoene imens andre hænger efter.

Read full story Comments { 0 }

Brug konkurrencer til at øge antal konverteringer

Hvis du gerne vil have flere tilmeldte til dit nyhedsbrev eller flere likes til din Facebook gruppe, er det en god idé at holde en konkurrence, hvor folk kan vinde en gave. Gaven kan være hvad som helst, som du tror vil tiltrække målgruppen. Det ses blandt andet ofte, at biograf gavekort bliver brugt i […]

Read full story Comments { 0 }

Er Google den eneste søgemaskine?

At Google og at søge har i mange år været synonymer for mange privatpersoner. Indenfor det danske erhverv er der imidlertid også kommet en tendens til at Google er blevet et synonym for søgemaskiner generelt. Dette giver en ensidig markedsføring, som ofte udelukkende fokuserer på Google. Der er imidlertid god grund til at huske, at […]

Read full story Comments { 0 }

Er der gang i din affiliateside?

De fleste mennesker vil gerne tjene ekstra penge ved siden af deres almindelige arbejde. Det er sådan set underordnet, om du arbejder som selvstændig, eller om du har et lønmodtagerjob. Det er altid rart med ekstra penge. Det er bare med at få gang i din affiliateside, så du kan tjene nogle ekstra penge, som du […]

Read full story Comments { 0 }

Er organisk SEO stadig relevant?

Få markeder udvikler sig lige så hurtigt som markedet for digital marketing. Det giver store udfordringer til specialisterne, men gør det også svært for chefen, der i sidste ende skal beslutte, hvilken fokus man skal vælge.

Read full story Comments { 0 }

Fang brugerne med gennemtænkt design

Hver gang man oplever en given hjemmeside sjov eller interessant, så har der næsten altid været et større stykke gennemtænkt arbejde bag.

Read full story Comments { 0 }

Brug Facebook annonceringen til at fange dine kunder

Ifølge Facebook’s estimat har det sociale medie over 1,71 milliarder brugere hver måned, og mange bruger Facebook dagligt til at blive opdateret omkring venners aktiviteter og nyheder. Derudover bruger folk Facebook som overspringshandling – når de lige skal have en pause fra arbejdsopgaverne, til at huske på venners fødselsdage, til at blive opdateret omkring spændende […]

Read full story Comments { 0 }

5 Gode Onpage SEO-aktiviteter – de kan booste dit julesalg

Søgemaskineoptimering er et utrolig effektivt værktøj, til at avancerer i Googles søgeresultater, og derved skabe mere trafik til hjemmesiden. Man kan have lavet en fantastisk flot hjemmeside, men hvis der ikke er noget trafik på den, kan det hele være lige meget. Det er derfor altafgørende, at gøre opmærksom på hjemmesiden ved at være placeret […]

Read full story Comments { 0 }
affiliate marketing

Optag flere placeringer i Google

Det er ikke særlig ofte, man ser den samme hjemmeside optage mere end en placering på side et. Dette skyldes Google politik vedrørende dette, at de ikke vil have en hjemmeside, der optager halvdelen af alle søgeresultaterne på side et, Derudover kan det være svært, at retfærdiggøre hvor relevant indholdet er på alle siderne, hvis […]

Read full story Comments { 0 }

Sådan tjener du penge på affiliate marketing

Affiliate marketing er af de mest lukrative former for online markedsføring. Men der er tre ting, som der er altafgørende for, om du kan tjene penge på affiliate marketing.

Read full story Comments { 0 }

Fire trin til, hvordan du starter en blog

At få succes som blogger handler først og fremmest om at komme i gang med at dele din passion. Her kan du finde en guide til, hvordan du kan komme i gang med din helt egen blog.

Read full story Comments { 0 }

Digitale produkter som alternativ til affiliate

Mit hjerte slår stadig for affiliate marketing. Men siden maj 2015 har jeg også haft en anden interesse. Her skrev jeg bogen ”Få 12” på en Refuga-tur til Nordspanien.

Read full story Comments { 0 }

5 idéer til AffiliateDM, du kan tjene (mange) penge på

Fjerde runde af AffiliateDM er startet. Vi har ændret reglerne, så det ikke handler om at tjene mest hurtigt – en god side tjener nemlig flest penge i sidste ende.

Read full story Comments { 1 }

Liste: Alle dommeres take-aways til de 5 august-vindere i AffiliateDM

15. august optog alle dommere i AffiliateDM et podcast med gode råd til de 5 deltagere, der havde fået flest stemmer. Optagelsen kan du høre her, mens du arbejder videre. Herunder også en samlet liste over de tips, der blev givet videre til alle deltagerne:

Read full story Comments { 0 }

Sådan blogger du om dine fremskridt på AffiliateDM.dk

Som deltager har du automatisk en blog direkte på AffiliateDM.dk. Her har du mulighed for at skrive en månedlig rapport om hvordan det går med siden, herunder dine tal, som du også rapporterer direkte på siden.

Read full story Comments { 1 }

Åben for affiliate i egne virksomheder

Da Affiliate DM 2013 blev skudt i gang gik jeg samtidigt i gang med at opbygge min første ’rigtige’ virksomhed JUF.dk ApS. Vi er nu næsten forbi første regnskabsår og de senere måneder er det begyndt at gå den rigtige vej. Vi er nu samlet 6 medarbejdere, der sørger for at sikre godt med kundeemner […]

Read full story Comments { 0 }

Jeg tør ikke være affiliate for produkter i fremtiden

Google står til at udvide AdWords for produkt-relaterede søgninger (de er allerede rigtigt godt i gang). De har set, at det er her, der er ekstra mange penge at hente for dem.

Read full story Comments { 4 }

SEOTEXT sponsorerer AffiliateDM 2013

SEOTEXT.dk ved Kristian Ole Rørbye har valgt at sponsorere AffiliateDM med hans primære produkt – søgemaskineoptimering i form af linkbuilding.

Read full story Comments { 1 }

Coolstuff.dk sponsorerer Affiliate DM 2013

Coolstuff.dk har valgt at smide et sponsorat med i puljen til AffiliateDM.dk – du har derfor mulighed for at vinde ikke alene et af to gavekort på 1.250 kroner, men også en lækker hestemaske med i købet!

Read full story Comments { 2 }

BilligePokaler.dk sponsorerer AffiliateDM 2013

BilligePokaler.dk – ledet af den danske affiliate Dennis Kjærgaard fra Thailand – sponsorer igen i år AffiliateDM 2013 med en stor pokal til vinderen med hans navn indgraveret i.

Read full story Comments { 0 }

Hvordan får jeg skrevet mere indhold til mit affiliate site?

Et gæsteindlæg skrevet af Kristian Kristiansen (læs mere i bunden).

Read full story Comments { 0 }

SmartBuyGlasses sponsorerer AffiliateDM 2013

Jeg er glad for at kunne præsentere SmartBuyGlasses som den tredje sponsor i Affiliate DM 2013.

Read full story Comments { 2 }

Spændende affiliateprogrammer omhandlende helsekost

Jeg har selv gang i rigtigt mange spændende affiliatesites og har derfor ikke just brug for at kaste mig over et nyt af slagsen. Men det skal ikke forhindre mig i at sende en anbefaling videre til to meget spændende programmer indenfor samme niche.

Read full story Comments { 0 }

Overvej sidebaren på dit affiliate site

Har du en sidebar på dit affiliate-site? Det har jeg i hvert fald på mange af mine. Og man kan overveje, hvor god en idé der reelt set er tale om.

Read full story Comments { 0 }

Indlæg til deltageres blogindlæg

Den første måned er gået og jeg har opdateret stillingen på forsiden. Du kan nu se, hvem der har trukket fra allerede til at starte med.

Read full story Comments { 0 }

BilligePokaler.dk sponsorerer Affiliate DM 2012

Dennis Kjærgaard havde været super interessant at have med i konkurrencen – men han nøjes med at leve livet i Thailand. Til gengæld sponsorerer han konkurrencen med en lækker pokal (og gravering) fra hans webshop BilligePokaler.dk!

Read full story Comments { 0 }