Åben for affiliate i egne virksomheder

Da Affiliate DM 2013 blev skudt i gang gik jeg samtidigt i gang med at opbygge min første ’rigtige’ virksomhed JUF.dk ApS.

Vi er nu næsten forbi første regnskabsår og de senere måneder er det begyndt at gå den rigtige vej. Vi er nu samlet 6 medarbejdere, der sørger for at sikre godt med kundeemner til danske advokater, revisorer og bogholdere – og ved siden af JUF.dk er søstervirksomheden Salea.dk opstået, hvor Michael Roscoe og jeg genererer leads til ejendomsmæglere.

Vi er nu kommet til et sted, hvor JUF.dk og Salea.dk begge tager imod affiliates.

Har du affiliate-sites kan du derfor lige tjekke, om du kan generere leads inden for følgende emner:

Salea

I Salea.dk kan danskerne indhente tilbud fra ejendomsmæglere på salg af deres bolig.

Har du en side omhandlende fx finansiering, fast ejendom el. Lignende er vores program på Partner-Ads oplagt. Vi giver 125 kroner per lead i forretningen.

JUF.dk

topbillede[1]

I JUF.dk kører vi ikke med Partner-Ads, da betalingen her afhænger af, hvor meget vi får ind på det enkelte lead.

Har du leads, du kan levere til JUF.dk, kan vi betale 50 % af vores omsætning på det enkelte lead til dig. Har du leveret et lead, der ønsker bogføring i København og sælger vi dette lead for samlet 600 kroner betaler vi dig 300 kroner for det lead. Du får et login til vores system og kan følge antallet af leads du har sendt ind samt hvor meget det enkelte lead er solgt for.

Hver måned afregner vi bagudrettet for de salg, du har skabt. Vær opmærksom på, at vi i JUF.dk har annulleringer af leads, vores partnere fx ikke har haft mulighed for at kontakte ligesom tilfældet er med et ’almindeligt’ affiliate-program.

Attraktive søgeord er bl.a. ’billig revisor’, ’boligadvokat københavn’ og for Salea har vi en populær liste over ejendomsmæglere i København.

I det hele taget fungerer søgeord der baserer sig på faggruppe og København ret godt. Der er mange leads at komme efter og samtidigt er prisen for et enkelt lead rimeligt højt oppe. Du kan næsten overveje at lave en side med fokus på København og så bare generere leads inden for alle mulige faggrupper her.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar