BilligePokaler.dk sponsorerer Affiliate DM 2012

Dennis Kjærgaard havde været super interessant at have med i konkurrencen – men han nøjes med at leve livet i Thailand. Til gengæld sponsorerer han konkurrencen med en lækker pokal (og gravering) fra hans webshop BilligePokaler.dk!

Dennis Kjærgaard er selv en af de kendte personer indenfor dansk affiliate. Han lever af sine sites i Thailand med sin kæreste og fik derfor også en invite før konkurrencen begyndte. Desværre har Dennis travlt med mange andre ting og valgte derfor at takke nej. Men det har ikke forhindret ham i at tilbyde et sponsorat til konkurrencen i form af en pokal fra hans webshop BilligePokaler.dk!

Pokalen leveret til vinderen bliver tilmed også udsat for gravering, hvor vinderens og konkurrencens nav kommer til at stå. Dette alene er næsten det største incitament til at vinde konkurrencen – hvem vil ikke gerne have en kampstor pokal stående på som bevis for, at man var den mest hardcore affiliate i Danmark i 2012?

Se pokalen herunder:

Den hører til på mit kontor. 🙂

Læs mere om Dennis Kjærgaard og BilligePokaler.dk her:

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar