Netbooster Affiliate sponsorerer AffiliateDM 2012

Netbooster Affiliate har valgt at sponsorere Affiliate DM 2012 med et sponsorat på 2.500kr til vinderen – blot endnu et incitament til at give den en skalle!

Netbooster Affiliate – tidligere Netbooster og Guava Medier, men nu samlet – var faktisk de første, der tilbød at sponsorere Affiliate DM 2012 allerede et par dage efter udgivelsen. Sponsoratet er på 2.500kr og det gives til vinderen af konkurrencen, når denne er fundet. Støtten er alene givet for at støtte initiativet og dansk affiliate i det hele taget – noget, jeg kun kan være meget ydmyg og stolt over!

Jeg har siden den indledende konkakt haft æren af at mødes med Netbooster Affiliates Publisher Manager i Danmark, hvilket har været en stor fornøjelse. Jeg har fået et indtryk af en meget velsmurt virksomhed med store kræfter bag sig – en større spiller på det danske affiliatemarked. Derfor er det også super fedt, at NA har lyst til at støtte Affiliate DM 2012. De har endda lovet at hjælpe med udbredelsen af konkurrencen – om end der kommer mere om dette senere! 🙂

De 2.500kr gives som nævnt til vinderen, og jeg håber, at dette vil give yderligere incitament til deltagerne om at give den en rigtig skalle. En meget stor tak skal lyde til Netbooster Affiliate for at støtte arrangementet – Det er jeg meget, meget stolt over!

Læs mere om Netbooster Affiliate:

 

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar