Sådan kan du bruge Instagram som markedsføringskanal

Instagram er et utroligt populært socialt medie, som rigtig mange bruger masser af tid på at kigge på hver dag. På Instagram deler man små glimt fra hverdagen i form af billeder.

For fysiske og visuelt flotte produkter er Instagram genialt til at markedsføre sig på, og gjort rigtigt kan det give et kæmpe boost til din forretning.

 

Instagram fungerer bedst som inspirationskilde, hvilket vil sige, at du skal markedsføre dig blødere her, end du skal andre steder. En god metode er at inkorporere dit produkt i et større billede, der også indeholder andet end bare dit produkt.

 

Du kan også kontakte store Instagrammere for at få dem til at markedsføre dit produkt til deres egne følgere. Det vil normalt set være en billig løsning for dig, da Instagrammeren deler mange billeder om dagen og derfor ikke tager høje priser for et enkelt billede.

 

Derudover kan du også selv bruge tid på at få flere følgere på Instagram. Det kræver, at du deler billeder ofte – gerne hver dag – og også interagerer med andre brugere via likes og kommentarer.
Kig også gerne på hvad andre store brands gør på Instagram – det er ofte en god indikator for, hvad der virker.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar