Sådan kan du lave linkbuillding, hvis du ikke gider

Vi ved allesammen godt, at hvis du skal have succes med online marketing, så kommer du ikke udenom linkbuilding. Det er både den interne og ekstern linkbuilding, der er vigtig.

I det her indlæg snakker vi om den eksterne linkbuilding, som ofte er den, som folk ikke rigtig får brugt tid på, da den kræver, at de hele tiden henvender sig til andre.

Derfor får du her gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du ikke bryder dig om at spørge efter links. Indlægget er ikke en henvisning til, at du ikke skal prøve at få gode links, for det er klart bedst, hvis du gør disse ting og kontakter folk. Succes på nettet handler i sidste ende om at være social.

 

Skab altid kvalitetsindhold

Hvis der skal være nogen chance for, at andre gider dele dit indhold, så bliver du nødt til at skabe kvalitetsindhold hver eneste gang. Du skal skabe noget indhold, som folk har lyst til at dele på deres blog eller på sociale medier.

Hvis folk deler dine indlæg på sociale medier, så er der en god chance for, at du kommer ud til langt flere, end du ellers ville gøre. Det er klart en fordel, hvis du vil have succes på nettet.

 

Køb Facebook annoncer

Normalt køber vi kun Facebook annoncer, hvis vi har noget at sælge, men sådan behøver det slet ikke være. Hvorfor ikke købe Facebook annoncer til alle dine gode blogindlæg. Hvis du mener, at de er så gode, at de normalt får folk til at blive på din blog, så er de også gode nok til at markedsføre din affiliate eller firma hjemmeside.

En god Facebook reklame med dit blogindlæg, kan få kunder ind på din hjemmeside, og så har du her muligheden for at sælge til de besøgende.

Med gode Facebook annoncer er der også en god mulighed for, at folk deler dit indhold, uden at du behøver spørge dem om det.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar