Sådan markedsfører du utraditionelle produkter/ydelser

I takt med at der kommer flere og flere forskellige produkter på markedet, bliver kampen om forbrugernes opmærksomhed skærpet. Markedsføring har de seneste mange år derfor fået en større betydning for de fleste virksomheder. Markedsføring handler i bund og grund om at promovere virksomhedens produkter eller ydelser.

Tidligere foregik dette i høj grad som følge af annoncer i aviser og magasiner såvel som tv- og radioreklamer. Men i takt med internettets fremkomst har markedsføringen udviklet sig, hvorfor flere og flere virksomheder i dag markedsfører sine produkter eller ydelser online.

 

Online markedsføring

Online markedsføring er et bredt begreb, der bruges om samtlige måder, hvorpå en virksomhed kan markedsføre sine produkter eller ydelser online. Online markedsføring dækker derfor både simple annonceringsformer som de mere klassiske bannerannoncer til mere avancerede markedsføringsstrategier som blandt andet affiliate marketing.

Affiliate marketing er en markedsføringsform, hvor virksomheden udelukkende betaler for den markedsføring, der sælger deres produkter eller ydelser. Dette er en smart måde for mindre virksomheder, der måske ikke har særlig stor kapital – men samtidig forstår vigtigheden af at markedsføre sig.

Det behøver nemlig ikke at være dyrt at markedsføre sig rigtigt. Online markedsføring generelt er nemlig en af de billigste måder for en virksomhed at nå et hvilket som helst publikum på – hvad enten ønsket er at nå bredt ud eller mere specifikt.

En af de væsentligste fordele ved at benytte sig af affiliate marketing frem for mere klassiske banner og video annoncer er, at virksomheden kan lægge størstedelen af ansvaret for markedsføring over på det affiliate-netværk. Affiliate marketing sparer derfor både ressourcer og arbejdskræfter.

 

Tænk markedsføringen ud af boksen

Utrolig mange virksomheder er fastlåste i deres tidligere brug af markedsføring. Mange benytter sig derfor af de markedsføringsstrategier, som de altid har brugt. Dette er dog en risikabel fejl. Særligt hvis du er interesseret i, hvordan man markedsfører alternative produkter, kan det nemlig være sundt at tænke ud af boksen.

Et godt eksempel på et firma der er dygtige til at markedsføre sig i lokalområdet er Hviid advokater. De har formået at få en topplacering på google, på en del af de mest relevante søgeord heriblandt boligadvokat Odense.

Online markedsføring i dag giver nemlig uanede muligheder og både tekst, billede og video bør tænkes ind i markedsføringen af en boligadvokat. Hvis du er bekymret for, at du ikke fanger den lokale målgruppe i Odense-området, så fortvivl ej.

Det er nemlig muligt at tilpasse og personalisere annoncer, når man benytter sig af online markedsføring. De fleste hjemmesider benytter sig nemlig af cookies, der indsamler brugernes data. Denne dataindsamling kan komme dig og din virksomhed til gode, hvis du forstår at bruge oplysningerne rigtigt og nå frem til potentielle boligkøbere og boligsælgere i Odense-området.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar