Spændende affiliateprogrammer omhandlende helsekost

Jeg har selv gang i rigtigt mange spændende affiliatesites og har derfor ikke just brug for at kaste mig over et nyt af slagsen. Men det skal ikke forhindre mig i at sende en anbefaling videre til to meget spændende programmer indenfor samme niche.

Der er tale om programmer omhandlende helsekost.

Jeg er blevet bekendt med programmer for såvel Helsebixen.dk som Helsehelse.dk.

Jeg samarbejder med Made4men.dk i Aarhus omkring at starte Manup.dk. Det er samme Made4men.dk, der arbejder Helsebixen.dk. Netop Helsebixen har jeg siden da undersøgt og de har et meget spændende affiliateprogram hos Partner-Ads.

Samme Partner-Ads sponsorerede i øvrigt AffiliateDM 2012 med et meget flot sponsorat, hvilket jeg sætter stor pris på!

Helsebixen tilbyder 5.5 % i kommission for deres varer. Det i sig selv er udmærket, men ikke noget, man rykker op med rod for at forfølge.

helsebixen forside

Der hvor det bliver interessant er dog, at Helsebixen har en imponerende konverteringsrate. Jeg må ikke sige præcis hvilken, men jeg kan sige, at den er tilpas høj til, at det som affiliate er meget interessant at begynde at overveje et site omhandlende netop helsekost og helseprodukter.

Det bliver kun mere interessant af, at man på Marketers.dk finder et Elite-program med en anden annoncør og konkurrent i form af Helsehelse.dk. Mange af de varer, der sælges på de to webshops er enten ens eller ligner hinanden meget.

helsehelse forside

Det betyder, at man med et affiliate site kan komme op og ranke på et givent term for herefter at lave en prissammenligning mellem de to webshops. Prisammenligningen kan med fordel laves med Affiliateplug.in, der er udviklet af en af mine bekendte i Aarhus og som bl.a. Autostol.dk af Kristian Konradsen benytter med stor succes. Dette plugin indhenter helt automatisk priser og opdaterer dem, når de af shoppen bliver opdateret, på de produkter, du beder pluginnet om at opdatere. Det er meget vellavet.

Jeg vil ikke anbefale dig at forsøge at ranke på “helsekost”. Det er det primære søgeord og det vil tage lidt kræfter at komme op på dét. Hvad jeg dog vil anbefale dig er at forsøge at ranke på produktkategorier – nødder, groft rugbrød, kosttilskud, vitaminer og så videre. Her er konkurrencen ikke helt så hård, men de personer, du får fat i, er stadig meget interesserede i at købe. Opsætter du en sammenligning mellem Helsebixen.dk og Helsehelse.dk er det muligt for dig at hive nogle meget interessante provisioner ind.

Og som en bonus er jeg sikker på, at den ene af webshopsne vil være villig til at sende dig gratis helsekost og sætte din provision ekstra meget op, når du begynder at sende kunder, hvis du lover alene at reklamere for dem i fremtiden.. Det er bestemt også værd at overveje. Der er intet galt i at være lidt eksklusiv, hvis det betyder, at du lige pludseligt tjener mange flere penge end før.

Der er mange muligheder, hvis man lige kigger sig for. Jeg forstår ikke, at ikke flere personer rykker på helsekost og de muligheder, der er med de to nævnte programmer!

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar