September status for bilplan.dk

Her kommer september status for bilplan.dk

Hvad er der sket i september?

Jeg har fået bygget to beregnere i september måned og 1 artikel, som omhandler køb af brugt bil. Beregnerne tager lidt længere tid at bygge, så det lyder umiddelbart ikke af meget, men jeg er fint tilfreds med resultatet. Jo, jeg har forresten også fået et link 🙂

Der er bygget en værditab beregner, som viser hvordan bilens værdi udvikler sig over tid afhængigt af en værditabprocent. Resultaterne vises både i tabelform i nogle lækre grafer.

Der er også bygget en billån beregner, hvor jeg har kunnet genbruge en del fra en anden beregner, som jeg tidligere har lavet. Formålet er her, at få synliggjort ÅOP på lånet, afhængigt af evt. tilknyttede gebyrer, som der har været så meget snak om hos bilforhandlerne. Og så også stille en betalingsplan op, så man kan se hvordan man afdrager på lånet.

Hvad skal der ske i oktober?

De to beregnere gør det ikke alene og derfor er der en bilbudget beregner lige rundt om hjørnet. Den bliver ret god kan jeg sige allerede nu 🙂 Når den er oppe at køre, så vil jeg mene, at sitet har så godt og brugbart indhold, som f.eks. kan bruges hos bilforhandlere, privat rådgivere mv. til at guide deres kunder. Så i oktober måned kommer jeg til at kontakte en masse for at høre om de kan se en værdi i at linke til sitet og beregnerne. Det ser jeg frem til.

De hårde tal for september

Afholdte udgifter:
0 kr.

Indtjening:
80 kr. for et lead.

Månedens trafik:
297 sessioner, ca. 100 organiske.

 

About Jacob Henriksen

Har lavet forskellige hjemmesider i fritiden i en årrække og vil nu prøve at sætte gang i et nyt projekt med domænet bilplan.dk. Sitet skal indeholde en række artikler og beregnere om alt vedrørende biløkonomi.
No comments yet.

Skriv et svar