Første blogindlæg – sundhedogmotion.dk

Første blogindlæg af sundhedogmotion.dk

Hej allesammen! Mit navn er Kim, og det er første gang jeg prøver at lave en hjemmeside med affiliate. Jeg er synes det er nogle rigtig flotte sider der er blevet tilmeldt her på sitet og jeg glæder mig meget til at følge med i udviklingen og lærer en helt masse i processen.

Hvad kommer sundhedogmotion.dk til at handle om?

Jeg synes det har været rigtig svært, at finde den helt rigtige ide og har tænkt længe over det. Men da jeg selv arbejder inden for sundhedssektoren og dyrker motion i fritiden, ville dette emne være oplagt at starte med. Derfor tænkte jeg det skulle handle om sundhed og motion. Desuden ved jeg personligt, at det vil give bedre resultater, hvis det er et emne, man selv brænder for. Så derfor skal bloggen handle om sundhed og motion. Mit første mål er at få skrevet en masse gode artikler og lære en masse om google. Derefter vil jeg finde ud af, hvordan jeg får sat artiklerne ind på søgemaskinen, hvilket bliver en stor udfordring, da jeg aldrig har arbejdet med dette.

Jeg vil glæde mig til at fortsætte med projektet og ønsker alle held og lykke.

Hilsen Kim

About kim

Jeg hedder kim og er 32. I Min fritid leger jeg lidt med hjemmesider og for første gang vil jeg afprøve affiliate. Jeg håber at det bliver en sjov og lærerig rejse.
No comments yet.

Skriv et svar