Diy-indretning november

Ærligt og med hånden på hjertet, da AffiliateDM begyndte var vi topmotiverede og fik lavet en masse på vores deltagende side Diy-indretning. Vi havde i starten en masse tanker  og ideer både til indlæg og design af siden. Første måned fik vi lavet mere end forventet. Men de seneste par måneder er vores motivation med siden dalet. Derudover har vi valgt at fokusere mere af vores energi på vores side Alletiders Gave.

Vi er meget imponerede over en del af de deltagende sider og hvad de har formået at fået bygget op over de seneste måneder. Da vi gik ind i AffiliateDM tilbage i august, var vi allerede fra starten indstillet på at vi nok ikke ville komme til at vinde dette. For os har det hele tiden handlet om at deltage for at udvikle vores erfaring og viden indenfor området. Vi lærer stadig, men vi har helt sikkert fået noget mere erfaring ved deltagelsen. Erfaring som vi både kan gøre brug af til nuværende og kommende sider.

Vi ønsker stadig at få vores side op at køre, da vi har en stor interesse inden for bolig indretning. Målene for december er ikke så store, hvilket er sat bevidst da vi har en travl måned foran os. Vi har valgt at sætte os disse mål for december:

Min 5 indlæg

Arbejde med menu og evt kategorier

Opdateret info om os med billede

Arbejde med sidens design

 

Statistik fra november:

Udgifter: 0 kr
Indtægter: 111,78 kr (fordelt på 5 salg)
Besøgende: 336, heraf 275 organiske.

Taget i betragtning over hvor lidt vi har gjort for siden den seneste tid, kan vi vist ikke tillade os at klage over hverken antallet af besøgende eller indtægt.

 

About Karina og Sanne

Vi er to kvinder med stor interesse for opbygning af hjemmeside og affiliate. vi er med i konkurrencen for at udvikle vores viden og erfaring inden for feltet.
No comments yet.

Skriv et svar