Cykelvogn.dk – Kort update og lidt tanker omkring projektet

Inden jeg lige kommer i gang med mit blogindlæg, så vil jeg gerne opfordrer INGEN til at stemme på min side i denne måned. Der er sket utroligt lidt i denne måned, og det ville være synd, at dommerne skulle snakke om min side igen, når der er så mange andre fine sider, som fortjener en gennemgang.

Nå, men her en lille update…

Det var meget rigtigt sjovt, at være en del af det første webinar, pga. min meget flotte delte 5. plads (I første måneds afstemning).

Der var nogle meget fine råd, og nogle af dem har jeg bestemt tænkt mig at tage til efterretning (Og nogle er ved at blive implementeret).

Lige lidt feedback til et par af punkterne:

1: Domænet er dumt (Sagde de kloge hoveder). Meget enig – Det begrænser mig rigtig meget, men det er et bevidst valg, da jeg bliver nød til at begrænse mig i de projekter jeg laver pt.. Med et fuldtidsjob, lille baby, ect, så siger min erfaring, at det plejer at gå bedst for mine projekter, når de er meget nichepræget. Tager jeg munden for fuld, så kører jeg død i det. Jeg mener stadig at sådan et projekt her, det kan sagtens skaleres – Det er bare et nyt domæne og nogle redirects som skal til. Men jeg vil helst først kunne se, om det kan betale sig.

2: Siden er lidt kedelig at se på. Yep, men i skulle se nogle af mine andre projekter… så ville i hylde cykelvogn.dk for sit eminente design.

3: Nichen er for lille. Det vil tiden vise. Men igen, jeg har ingen forventning om at kunne leve af siden, men den skal blot være en del af projekt “mange bække små”. Målet er lidt som Anders Saugstrup snakkede om i gennemgangen, at lave en side som bliver rimelig selvkørende med tiden. Altså under 10 timers arbejde om måneden.

Planen med cykelvogn.dk

Planen er ganske simpel: Det skal bare være en sindsyg god side, for alle som overvejer at købe en cykelanhænger. Informationen skal være 100% reel og det er kvalitet, fremfor indtjening.

Strukturen er ekstrem simpel, men kan udvides nemt. Helt simplificeret, så ser den således ud:

Måske lidt uambitiøst, men det skal nok blive godt.

Hvad har jeg så lavet i denne måned?

Alt, alt for lidt. Siden er lige blevet nedprioriteret lidt, til fordel for vigtigere ting i livet. Men der bliver helt sikkert skruet op igen snart.

Jeg har dog fået kigget lidt på nogle ting:

Min første anmeldelse

Er skrevet færdig…….! Men mangler lige en gennemlæsning, inden jeg lægger den online.

Hastigheden

Er blevet ok.

Men der er plads til forbedringer.

Schema.org

Jeg har lavet noget (Sikkert meget grimt) php, så mine prissammenligningssider automatisk trækker brugeranmeldelser, pris, osv:

Prissammenligningen

Kører nogenlunde, men skal lige have fixet nogle ting, så den blir pænere og mere brugbar for brugerne.

Generelt, så…

Kører hele systemet nu. Der skal bare smides indhold ind.

Næste måned..

Der skal jeg tage mig sammen… Først og fremmest, så skal jeg have smidt den endelige anmeldelse af Thule Chariot Cougar 1 online, derefter skal der arbejdes på at få lidt flere info/prissammenligningssider online, så jeg dækker nogle flere cykelanhænger modeller, og der er noget mere at sammenligne med.

Så, skal jeg se om jeg kan skaffe en ny vogn til anmeldelse og jeg skal have fintunet det system jeg har opsat. F.eks. bliver jeg desværre nok nød til at udskifte anmeldelsesplugin, da brugeranmeldelsesdelen er lidt svag.

Det var alt 🙂 Og igen: Stem ikke på mig!

About Jesper Sølund Hansen

Fordi jeg kan!
No comments yet.

Skriv et svar