FunnyVideosBuzz.com – Starten

Jeg har deltaget i AffiliateDM et par gange men har ikke haft tiden til at gøre så meget ved siderne, som jeg havde håbet på.

Det skal ændres nu med FunnyVideosBuzz.com som jeg vil køre helt anderledes end de andre jeg deltog med.

Da jeg lige har solgt flere af mine hjemmesider har jeg haft travlt med overleveringen, så jeg har ikke haft så meget tid indtil nu, men det bliver bedre i september ;o)

Det jeg har lavet indtil videre

Jeg besluttede mig for hvad min side skulle handle om og valget faldt på sjove video klip.  Jeg havde allerede bestemt mig for at prøve kræfter med en engelsk side og købte derfor domænet www.funnyvideosbuzz.com og oprettede en tilhørende Facebook side som i finder her Funny Videos Buzz

Facebook siden satte jeg op og den 30. juli begyndte at ligge Youtube videoer på. Da jeg havde nået en 10-15 stykker satte jeg en like kampagne i gang med USA som hovedmålgruppe.  Herefter begyndte jeg at sætte hjemmesiden op og fik så småt gang i nogle indlæg med en video og lidt beskrivende tekst. De indlæg postede jeg så links til på FB siden, så trafikken begynder at komme den vej.

Jeg har lavet et “post boost” på et enkelt indlæg, som giver godt med likes og delinger.

Min metode til at få denne side til at få trafik er nok meget anderledes en de fleste andre i denne konkurrence, da jeg fokuserer på at få opbygget en FB side med mange følgere, som skal sendes til min hjemmeside.

 

Planen for september

Jeg skal have lavet minimum 40 indlæg og jeg skal til at finde nogle hvor jeg kan få mere tekst og opbygge spændingen. Gerne nogle, som kan deles over flere sider pr. indlæg, så der kommer flere sidevisninger.

Jeg skal monitorere de indlæg, som giver god trafik til siden og lave en “page boost” kampagne på dem og holde øje på prisen og slå dem fra, hvis de ikke konvenerer i forhold til klik-prisen.

Like kampagnerne skal også tweakes og måske spredes ud over flere engelsk sproget lande. Tænker at jeg vælger at skrue lidt ned for det daglige annoncerings budget.

Jeg skal lave 5-10 FB opslag om ugen, som ikke henviser til min egen side, men som hjælper på at holde gang i siden.

Der skal laves lidt SEO arbejde herunder linkbuilding og så skal jeg have opsøgt nogle fora som jeg kan blive aktiv på og senere linke til mine videoer.

Sidst men ikke mindst, så skal jeg have sat nyhedsbrevet op og begynde at få nogle tilmeldinger.

Statistik for august:

Udgifter:

Domæne: ca. 50 kr. (det blev købt sammen med 3 andre og der var noget rabat)

Hosting: Gratis, da jeg selv hoster

FB annoncering: $181

Indtægter: 12 kr.

Trafik:

Besøg på hjemmeside: 717 unikke

FB page likes til dato: 2049

 

Fremtidsplanerne

Når FB siden når de 5000 likes, så vil jeg stoppe helt for like kampagner, med mindre jeg har nogle som ligger på $0,03 pr like, og så fokuser på at få likes ved gode opslag og post boosts.

Ellers så er det bare at fortsætte med at poste indlæg, monitorere, booste de gode.

About Therese E. Olsen

39 år og mor til 7 skønne unger. Indehaver af flere websites, der bl.a. handler om madopskrifter, graviditet og familie.
No comments yet.

Skriv et svar