Partner-Ads

Partner-ads er et affiliate netværk der drives af Ken Schultz, som har mere end 10 års erfaring indenfor affiliate.

Affiliate marketing går i korte træk ud på at annoncører, f.eks. online butikker, via partnerprogrammer (kampagner) kan få hjælp til at sælge mere via affiliate partnere, der så omvendt bliver belønnet for deres indsats. Den synergi der kan skabes mellem annoncøren og affiliate partneren gør affiliate marketing til en af de mest spændende og hurtigst voksende discipliner indenfor online markedsføring. Netop det og muligheden for på den måde at hjælpe andre med at skabe resultater er drivkraften bag min egen indsats og passion for området.

Partner-ads har mange unikke partnerprogrammer. Vores system er simpelt og nemt at bruge, og vi giver en god og hurtig support.

Vi er fleksible og har fokus på at optimere indtjeningen for både annoncører og affiliate partnere. Vi er billige at bruge for annoncører og vi garanterer affiliates optjening.

Jeg står altid til rådighed for annoncører og affiliate partnere, der søger råd og tips til deres projekter. Og giver også uvildig hjælp i.f.m. Affiliate DM 🙂

Jeg og Partner-ads kan kontaktes på flere måder:
– Via websitet http://www.partner-ads.com/dk/
– Via maildk@partner-ads.com
– Via http://www.twitter.com/partnerads, https://plus.google.com/100469111038341257709http://www.facebook.com/Partnerads
– Via Amino.dk (Ken Schultz).

Held og lykke til alle deltagere 🙂