Præmier og sponsorer

Herunder finder du alle præmier og sponsorer for Affiliate DM 2015.

Partner-ads

Partner-ads er et dansk affiliatenetværk, der binder annoncører (typisk onlinebutikker) sammen med affiliate partnere, som kan hjælpe dem med at få flere salg eller flere leads.

Vi har over 10 års erfaring med affiliate og har i dag over 500 annoncører tilknyttet og over 7000 tilmeldte affiliate partnere.

Affiliate partneren fungerer som en virtuel sælger og laver markedsføring for annoncører, som typisk er online butikker. Til gengæld for den markedsføringsindsats belønnes affiliate partneren med provision for skaffede salg eller med beløb for skaffede leads. Ved hjælp af statistikker og værktøjer kan affiliate partneren løbende optimere sit arbejde.

Annoncøren opnår en meget bredere kontakt til potentielle kunder og får samtidigt en ‘hær’ af mennesker der alle trækker i samme retning for at skabe flere salg eller leads. Annoncøren kan også gennem statistikker og værktøjer optimere sit samarbejde med affiliate partnerne.

Partner-ads arbejder også hele tiden på at annoncører og affiliate partnere får mest muligt ud af deres samarbejde.

Præmie: 5.000 kr. til hver årsvinder

 

Marketers.dk

Hvis du arbejder med affiliate marketing, er Marketers.dk stedet, hvor du finder sparring og uddannelse med danmarks stærkeste profiler. I det lukkede forum, er der spændende debatter og kompetent hjælp at hente fra medlemmerne og de fast tilknyttede områdeeksperter. I biblioteket med webinars, finder du uddannelse i alle discipliner indenfor online marketing.

Præmie: 2x Guld Medlemskab af Marketers i 12 måneder – ét til hver årsvinder. 6 x Guldmedlemskab af Marketers i 3 måneder – ét til hver månedsvinder. Samlet værdi: 1.890 dollars.

Betingelser: Medlemskaberne kan ikke byttes til kontanter og kan ikke gives væk til andre (med mindre du er Elite Marketer, Områdeekspert eller tidligere vinder – så kan du godt give medlemskabet videre til en ven, som kan få gavn af det).

 

Tiny Rocket Lab

Tiny Rocket Lab er et simpelt SEO værktøj, der lader dig følge med i dine placeringer på Google. Du får dagligt opdaterede placeringer, så du kan følge, om dine søgeord går op eller ned, og dermed om dine bestræbelser virker.

Vi lægger vægt på at Tiny Rocket Lab skal være et simpelt værktøj. Det skal være nemt at bruge, samtidig med at du skal få reel værdi ud af værktøjet. Derfor har vi lagt nogen ret avancerede funktioner under den simple overflade. Af de vigtigste kan nævnes:
ul>

  • Mulighed for at tilføje søgeord på flere sprog og lande.
  • Dagligt opdaterede placeringer
  • Få dine søgeords placering ved søgning fra mobil
  • Få forslag til onpage optimering af dine landingssider
  • Få tilsendt automatiske rapporter med faste intervaller
  • Få overblik over dine konkurrenter, og find nye søgeord
  • Hold styr på opgaver og effekt med indbygget task management

Det er muligt at oprette en gratis konto, hvor du kan tilføje op til 10 søgeord. Har du brug for flere søgeord, eller ønsker at bruge nogen af de avancerede funktioner, starter prisen for et abonnement ved $9 pr. måned. Eller ca. samme pris som en menu hos McDonalds.

Præmie: 2 stk. Guld-abonnement i ét år – Et til hver årsvinder. Værdi 948 dollars.

Unisport

Unisport er Nordeuropas største fodboldbutik – og i Danmark tilmed en mastodont inden for almindeligt træningstøj og løbesko m.v.

Unisport er som partnerprogram tilgængelig på Partner-Ads, hvor du får 10 % i provision (udmærket med foldstøvler til 2.000 kroner).

I løbet af Affiliate DM 2015 kommer Unisport også med et produktfeed til deres affiliates.

Præmie: 2x 1.250 kroner i gavekort til Unisport.dk. Ét gavekort til hver af de to årsvindere. 

EPIC GTO CarbonFX kuffert

RejseGear er en nyopstartet forhandler af kufferter og udstyr til rejsen. Med en håndfuld måneder på bagen, er det vores mål at konkurrere med de store taskegiganter på det danske marked.

Udover at sponsorere præmier til vinderne af Affiliate DM, åbner vi op som partnerprogram hos Partner-Ads med 10 % i provision.

Vi stræber os efter at tilbyde kundeservice i verdensklasse. Som kunde kan du spørge om alt lige fra størrelsen på en kuffert til rådgivning omkring selve rejsen. Og du kan skrive om eftermiddagen eller midt om natten – vi svarer lynhurtigt!

Præmie: 2 stk. stor EPIC GTO CarbonFX kuffert (Værdi: 3390 kr.) – 1 til hver årsvinder

Barnet Verden

Barnets Verden er en online shop med sundt og giftfrit legetøj til børn i alderen 0-6 år.
Visionen bag Barnets Verden er at videregive faglig viden og vejlede kunden til at købe det rigtige legetøj ift. barnets udvikling.

Stifter og medejer Marianne Vesterager Guldager er uddannet med speciale i de yngste børn og har praksiserfaring fra institutioner i både Danmark og England. Hun udvælger derfor kun det bedste legetøj, som både interesserer og stimulerer det 0-6 årige barn.

Shoppen er opbygget så kunden gennem pædagogiske produktbeskrivelser vejledes til at vælge det rette legetøj til barnet.

Vores mål er at yde en fantastisk service, hvorfor vi både vejleder kunder på telefon og e-mail, tilbyder gratis gaveindpakning og hurtig levering.

Barnets Verden er også at finde på Partner-Ads, hvor du får 10 % i provision.

Præmie: 2 x 1.000 kroners gavekort til BarnetsVerden.dk – et til hver af de to årsvindere

WordPress for begyndere

WordPress for Begyndere er bogen for dig der gerne vil i gang med WordPress. Den starter ud med hvordan du køber domæne, webhotel og installerer WordPress.
Derfra tager den dig ind og introducerer de vigtigste funktioner i WordPress, så du kan komme godt i gang med en hjemmeside.

Det unikke ved bogen er at den ikke bare er en “how to” bog – den er ligeså meget en forklaring på hvorfor det er en god ide at gøre tingene.
Bogen kan købes på http://wp-manual.dk enten som fysisk udgave eller som ebog.

Forfatteren er Brian Brandt, der har arbejdet professionelt med WordPress siden 2005 og undervist siden 2006.
Det er erfaringen fra de hundredevis af undervisningsdage som har skabt bogen som den er i dag. Kurser du kan deltage i via http://wp-kursus.dk.

Præmie: 6 stk. “WordPress for begyndere” i fysisk format (værdi 299 kr.) – 1 til hver månedsvinder

2x 1.000 kr gavekort til Roomsa

Roomsa.dk er en webshop med ting til hjemmet og indretning. – Med ca. 3.000 varenumre og hele tiden nye på vej.
Roomsa er i skarp vækst og tilbyder 16% kommission (20% til elite) gennem partner-ads og vil gerne sponsorere 2 x 1.000 kr gavekort til konkurrencen.

Vi vil rigtig gerne deltage aktivt i konkurrencen som annoncør og vil hjælpe alle deltager så vidt muligt. Kontakt Mike på @mike-stage på Marketers for at få hjælp.

Præmie: 2 stk. 1.000 kr. gavekort til Roomsa – 1 til hver årsvinder

Optimeringsbogen (e-bog)

Optimeringsbogen er en e-bog om med 59 konkrete idéer og tiltag du kan forsøge dig med. Selv om e-bogen primært henvender sig til webshops er det meget relevant også for affiliates.

Bogen er skrevet super let at læse og strækker sig kun på 76 sider med billeder af de beskrevet idéer.

Optimeringsbogen er skrevet af Simon Elkjær, der er foruden at have snart 5 års erfaring hos NiceHair.dk som IT- & Marketingchef også arbejder med at optimere webshops og ppc marketing på konsulentbasis.

Læs mere på SimonElkjaer.dk og Optimeringsbogen.dk

Præmie: 8 stk. Optimeringsbogen (værdi 295,00 kr.) – 1 til hver månedsvinder og 1 til hver årsvinder

BilligePokaler.dk – Dennis Kjærgaard

Dennis Kjærgaard er fast sponsor i AffiliateDM. Til alle konkurrencer har han sponsoreret flot pokal til vinderen af konkurrencen.

I år har vi to årsvindere – derfor er der også to præmier at vinde. BilligePokaler.dk sponsorerer en flot pokal til hver.

Dennis bor til daglig i Thailand og den danske webshops bestyres af familie i Jylland.

Præmie: 2 stk. flotte pokaler til de to årsvindere.

AirTame – Trådløs HDMI-stik

AIRTAME er et trådløs HDMI-stik. Når du har sat AIRTAME i din skærms HDMI port, forbundet den til dit WIFI og downloadet AIRTAME softwaren, så kan du ved hjælp af et klik dele indhold fra telefon, tablet og computer til den ønskede skærm.

AIRTAMEs helt store fordel er, at den er platformsneutral og derfor virker lige godt med Windows, Mac, Android, iOS og Linux. Computeren kan desuden indstilles til tre tilstande, hhv. ’Work’, ’Presentation’ og ’Video’, der hver er optimeret til netop denne type opgave.

Der vil løbende kommende softwareopdateringer, der tilføjer ny funktionalitet.

Gå til AIRTAME.com for bestilling.

Præmie: 2 stk. AirTame – 1 til hver af de to årsvindere.