Er der gang i din affiliateside?

De fleste mennesker vil gerne tjene ekstra penge ved siden af deres almindelige arbejde. Det er sådan set underordnet, om du arbejder som selvstændig, eller om du har et lønmodtagerjob. Det er altid rart med ekstra penge. Det er bare med at få gang i din affiliateside, så du kan tjene nogle ekstra penge, som du kan bruge på ferie eller andet godt.

Sørg for masser af indhold på din hjemmeside

Alt for mange starter en affiliateside, uden at de nogensinde gider fylde indhold på den. Det giver ikke meget mening, at man ikke starter med at skabe indhold til sin side. Linkbuilding osv. er vigtigt, men du bliver nødt til at have noget indhold, som du kan linke til.

Du kan overveje at købe tekster udefra og på den måde booste din affiliateside. Hvis du har en virksomhed, kan du trække omkostninger fra i dit overskud, så det er en smart måde at gøre det på.

Hvis du er lønmodtager, kan du overveje, om du skal starte en virksomhed ved siden af, som arbejder med affiliate markedsføring. Hvis du hverken har tid eller penge, kan du overveje at tage et lån, da du ser din affiliateside som en investering. Hvis denne mulighed er mere for dig, kan du sammenligne alle lån på denne side.

 

Linkbuilding er stadig guld!

Ja, du ved det nok allerede godt. Hvis du skal tjene penge på din affiliateside, så skal den ranke højt i Google. For at den gør det, kræver det, at du får nogle gode links til at pege ind på din hjemmeside.

Hvis du ikke har det, så får du ikke noget ud af alt det indhold, som du har skrevet eller købt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at finde kvalitetslink til din affiliateside.

Du kan få kvalitetslinks på mange forskellige måder. Hvis du laver godt indhold, er der en god sandsynlighed for, at du kan få andre til at linke til din side, hvis du spørger dem. Du må aldrig regne med, at de gør det af sig selv.

Ellers kan du skrive gæsteindlæg og generelt være god til at skabe indhold på andre sider, hvor du linker til din affiliateside. Det er en god mulighed, hvis du ikke har mulighed for at komme ud med dit indhold på andre måder.

 

Overvej markedsføring på sociale medier

Du kan overveje, om du skal lave reklame for din affiliateside. Det ville du gøre, hvis du havde en virksomhed, og det er nok en god idé at kigge på sin affiliateside med samme seriøsitet, som hvis du havde en virksomhed.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle affiliateprogrammer, som tillader at du køber Facebook annoncering og Google AdWords. Det skyldes, at de er bange for, at de skal konkurrere med dig, og det vil være dårligt for deres forretning.

Så husk at læs reglerne for det affliateprogram, som du er tilmeldt. Hvis du ikke gør det, risikerer du at ende med skægget i postkassen.

 

 

 

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar