Det bedste råd til en bedre affiliate site

Der er et væld af forskellige gode tips og tricks til affiliate sites, men det bedste råd er i sidste at skabe godt indhold.

Der kommer dagligt flere og flere affiliate sites på markedet, og det skaber en større konkurrence om at få besøgende til siden, så den kan generere en indtægt. Mange tror fejlagtigt, at det bedste taktiske skridt er at skabe mere og mere indhold til siden, men dette er ofte en kortsigtet strategi. Sandheden er, at de besøgende hurtigt indser, hvis sidens indhold er uden substans.

Vil du have flere besøgende til din affiliate site, så er det bedste råd at skabe endnu bedre indhold. Dette er ikke en taktik, som giver resultater fra dag ét, men med tiden vil du begynde at overhale dine konkurrenter, hvis de fokusere på kvantitet frem for kvalitet.

Hvis du er kreativ med dit indhold, er det blot endnu en bonus. Der er bestemt ingen regler for, at indholdet på en affiliate site kun skal være tekst. At kombinere tekst med grafik, videoer og lignende kan ofte give det ekstra blikfang, som din side har brug for, hvis den vil adskille sig fra konkurrenternes sider.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar