Benyt webshop til dit næste affiliate eventyr

For ti år siden virkede det mere simpelt at tjene penge på affiliate marketing, da du kunne købe en masse russiske links til at få din hjemmeside højere op i Google. I dag skal du have flere talenter for at lave noget succesfuldt, og her vil vi anbefale, at du får gang i opstart af webshop til at tjene penge på affiliate marketing.

Her giver vi en guideline til, hvordan du kan gribe det an. Vi kommer ikke ind på, om der er tale om affiliate marketing eller blot en almindelig webshop. I vores verden er denne skillelinje ikke længere særlig vigtig, da du her bruger akkurat de samme principper, som hvis du lavede affiliate marketing for en andens produkt.

Så vi vil gerne indrømme, at det kan være misvisende at bruge denne betegnelse, men nu gør vi det alligevel, da du alligevel i sidste ende har valgt at lave det for at tjene penge.

Lav et digitalt produkt

Det er her, at der stadigvæk er tale om et affiliate produkt, da det kommer helt an på, hvad du sælger. Hvis du laver en guideline til, hvordan man sælger sin bolig, så kan man både sige, at der er tale om et almindeligt produkt. Men samtidig sælger de egentlig andres ydelser, da du gerne vil have dine læsere til at benytte en bestemt ejendomsmægler.

Vi anbefaler et digitalt produkt, fordi du kan skalere det lynhurtigt. Når du har fysiske produkter, så bliver det svært for dig at sende dem hurtigt ud, da de kan blive udsolgt.

Tænk over hvor du har viden henne og så bør du skrive en bog om det.

Opstart af webshop

Når du har et produkt på plads. Det er helt klart ved produktets udarbejdelse, at du bør lægge meget af din energi. Når du har gjort det, så kan du gå videre med alle de andre ting som opstart af webshop. Til hjælp om det kan du læse mere her.

Vi anbefaler, at du vælger et simpelt webshopsystem, så du ikke skal bruge nogen tid på alt det tekniske. For du vil bare gerne sælge dine produkter.

Markedsføring

Når du er kommet så langt, er du klar til at markedsføre dit produkt og din webshop. Her kan du købe AdWords, som passer til dit felt. Men samtidig kan du også købe Facebook annoncer, da det her er lettere at ramme de kunder, som du gerne vil have fingrene i.

På denne måde kan du tjene penge på en helt ny måde ved hjælp af affiliate marketing. Fysiske produkter er helt klart fremtiden, da et godt produkt aldrig udløber.

Der kommer helt sikkert nye platforme, hvor du kan sælge dine produkter, og her er det kun en fordel for dig, at du har valgt at sælge via din egen webshop.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar