Få den perfekte affiliate weekend

De fleste laver affiliate marketing ved siden af deres rigtige job, og derfor har vi sjældent tid til det på andre tidspunkter end i weekenden. Derfor er det en god idé, hvis du holder arbejdsweekender sammen med kammeraterne, hvor I får knoklet igennem.

Her giver vi nogle gode råd til, hvordan I får den perfekte aften med. Her kan I bestille pizza i Silkeborg eller hvor I bor, og så er det en god idé, hvis I kan sidde på et kontor.

Det hele handler om, at I skal hygge jer samtidig med, at I får lavet en masse. For I kan ligeså godt få kombineret de to ting. Det er trods alt sjovere at tjene penge, mens man også hygger sig.

Kontor eller hos en kammerat?

Vi vil sige at begge dele kan virke ret godt. Det handler generelt bare om at komme væk fra sine omgivelser, så I kan få lavet noget. Hvor du laver noget, er sådan set ligegyldigt. Men hvis det skal være hos en kammerat kræver det, at I allesammen har plads til jeres computere. I dag er det ikke det store problem, da alle stort set har en bærbar, som de arbejder på.

Med et kontor kræver det også, at det skal være et stort kontor, hvis I alle sammen skal kunne sidde der. Derfor er det en god idé at høre inden, hvem der kommer til arrangementet, for så kan I bestille et kontor.

Det bør være muligt at få en ok aftale, hvis I sørger for at rydde op efter jer. I skal bare være lidt frække og ringe rundt, da de færreste virksomheder bruger deres kontor i weekenden, og de kan godt lide at låne dem ud, hvis det er til nogle ansvarlige. I kan måske endda få lov at låne det helt gratis, hvis det er. Prøv jer frem.

Bestil mad udefra

Det nytter ikke noget, hvis I skal hjem at spise. I stedet anbefaler vi, at I køber mad udefra, da det er hurtigere, og så behøver I heller ikke forlade kontoret hele weekenden. I kan selvfølgelig godt gå hjem at sove, men så i det mindste spise frokost og aftensmad sammen.

Uanset hvor i landet I er, kan I bestille mad her. Dvs. uanset om I skal have mad fra København eller pizza i Silkeborg.

På den måde kan I være sikker på, at I får masser af god mad, og I ikke bruger nogen tid på at skulle hjem og spise. Aftensmad og frokost er også godt, da det er de tidspunkter, hvor I så kan være mest sociale.

 

For en vigtig del af disse arbejdsweekender er helt klart, at I sørger for at være sociale.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar