5 gode råd til hvordan du optimerer dit internet

Mange af os har ikke tal for hvor mange gange internettet ikke har levet op til vores forventninger. De fleste af os er hurtige til at skyde skylden på internetudbyderen, men er det deres skyld? Vi kommer her med 5 gode råd til hvordan du selv kan optimere dit internet derhjemme.

1.      Hold dit udstyr opdateret

Hvis du har en gammel router, kan denne bære meget af skylden for hvorfor du ikke kan spille det du gerne vil online. Oftest tilbyder dit internet udbyder en ny router, uden det skal koste dig noget. Hvis ikke, kan de købes billigt. Det er også muligt at udskifte din leverandør til en anden som har bedre udstyr.

2.      Placering, placering, placering

Når du opretter opsætter din router, er placeringen altafgørende for om din trådløse forbindelse er god. Hvis du placerer den for langt væk i forhold til de apparater der skal bruge dem, vil du hurtigt opdage hvor mange gener det kan have for dig. Tykke vægge er også med til at forringe signalet.

Der er i dagens Danmark opfundet apps som kan analysere dit trådløse signal give dig gode råd til hvordan du bedst muligt placerer den.

3.      Udvid din radius

Du har mulighed for at optimere dit internet i sådan en grad, at du forlænger både søgeraten og kvaliteten vil også forbedres markant. Mange bruger internet extender, hvis de bor i et flere etagers hus. De bruger netop dette produkt for at få mest glæde af deres trådløse internet.

Du har også mulighed for at købe en mobil router, så du har det bedste internet uanset hvor du befinder dig. Alt hvad du skal bruge, er den mobile router og en strøm forsyning. Du kan sagtens tilslutte en power bank til disse.

4.      Efterlever dit abonnement dine behov

Det er vigtigt du finder det rigtige abonnement, som lever op til de forventninger du har. Det kan være svært at vælge mellem de mange udbydere, som er på markedet i dag. Der findes ligeledes mange forskellige måder at modtage din internetforbindelse. Mulighederne er mange for hvordan du modtager dit internet.

Udbyderne kan levere det igennem et telefonstik, Coax stik og andre igennem en mobil router som blot skal sættes til strøm. Hastigheden er forskellig fra udbyder til udbyder, dette afhænger nemlig af hvor stærk en forbindelse de kan levere til din adresse. Her er ledninger og kabelbokse en stor faktor for hurtig hastighed. Hos Internetpriser.dk kan du se hvilken udbyder der kan passer perfekt til dine behov.

5.      Optimer dit firmware i udstyret

Når du bruger din Iphone, computer eller tablet, er det vigtigt du husker at opdatere den regelmæssigt. Hvis du ikke opdaterer dem eller diverse apps benytter af de fordele opdateringer. Du kan også kontakte din leverandør, for at høre om muligheden om opdatering af din router.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar