rabatterne-dk-konkurrencer-nonstop

Rabatterne.dk & Konkurrencer-NONSTOP.dk

Sidste år nåede jeg desværre ikke at være med i affilliate dm med min side med konkurrencer. (Konkurrencer NONSTOP)

I år har jeg lavet et nyt website med rabatkoder og gode tilbud – Siden hedder rabatterne.dk

I modsætning til min konkurrence side, som har kostet samlet over 10.000 kr., har jeg valgt at lave denne helt fra bunden alene. (Har ingen erfaring med kodning)

Med domæne og hosting blev det ca. 250 kr.

Nu er min side oppe at køre. Jeg har lavet en side, hvor jeg lister alle virksomhederne, som jeg har rabatkoder/rabatter/tilbud fra. På forsiden ligger så alle de aktive rabatkoder. Man kan også bruge søgeformularen til at søge efter rabatter.

Udfordringen

EFTER at have lavet alt dette arbejde, har jeg fundet ud af at det slet ikke kan betale sig at forsøge at ranke på nogen som helst keywords der minder om noget af det som min side indeholder – Der er simpelthen alt for mange sider der tilbyder PRÆCIST det samme som min.

Men er den så værdiløs og ubrugelig?

Nix, jeg har en rigtig god eksisterende hjemmeside i konkurrencer-nonstop.dk, hvor jeg har opbygget mig en god kundegruppe både på nyhedsbrevet og på Facebook-siden. Denne kundegruppe kan jeg sagtens få til at konvertere på rabatterne.dk – Jeg skal blot strategisk indtænke tilbuddene i min øvrige markedsføring.

Konkurrencer NONSTOP

Denne side har eksisteret siden 10. november 2014 og er gået rigtig godt. Stadig i vækst – Og erfaringen siger at nu hvor den er blevet rigtig stor – Specielt på Facebook, så er det meget nemmere at få den til at blive MEGET større – Da flere deltager i konkurrencerne og flere deler opslagene.

Det giver sig også godt til kende i søgemaskinerne, hvor jeg er helt med i toppen på de vigtigste keywords.

Tilbage er blot at opdatere en gang imellem, når der kommer nogle ekstra spændende rabatter, og så ellers bare fokusere på min gamle hjemmeside med konkurrencer.

Tak fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Mark Källstrøm

About Mark Källstrøm

Jeg har kørt hjemmesiden www.konkurrencer-nonstop.dk i snart 1 år og har nu fundet domænet www.rabatterne.dk som jeg vil forsøge mig med. Den nye hjemmeside vil indeholde en masse udvalgte rabatter fra overalt på nettet.

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar