Præsentation af Bilplan.dk

Så vil jeg også tage mig lidt tid til at skrive et lille blogindlæg om mit site, som jeg deltager med her i affiliate dm. Synes selv, at det har været ganske underholdende at følge med på sidelinien i de sidste år og interessant når folk deler om deres projekt. Så når man nu er med, så skal der da deles.

Lidt om mig
Jeg ligger sandsynligvis i den øvre ende af aldershierakiet herinde med mine lige rundede 40 år i sommer. Og som så mange andre i den alder, så har jeg selvfølgelig en stribe unger og fuldtidsjob til at holde tiden gående med. Nogle de sidste timer på døgnet bruges så til at bygge forskellige online projekter, hvilket jeg har gjort de seneste 5-10 år. Nogle er solgt, nogle ligger bare roder og nu var det tidspunktet til at bygge et nyt. Og timingen passede perfekt med affiliate dm, som kunne være sjovt at prøve af.

Mit site
Jeg har registreret domænet bilplan.dk d. 3. august, hvor ideen også opstod. Havde faktisk først registreret mig med domænet bolig.guide, som jeg synes er et helt fantastik domæne, men fandt ud af at lysten til at skrive bredt om boliger ikke lige var til stede. Men jeg skal sandsynligvis snart skifte min bil ud og så er det jo oplagt at skrive lidt om det. Bilplan.dk skal være stedet, hvor man går hen, hvis man overvejer et bilkøb eller blot vil have lidt overblik over sin biløkonomi. Jeg vil lave grundig research til artiklerne og også bygge et par rigtigt stærke beregnere på, som jeg har bygget lidt af tidligere. Beregnerne skal være så gode, at sitet ikke er til at komme udenom.

Der er absolut ingen research lavet forud for opbygningen af sitet, hverken på keyword fronten eller annonce fronten. Det er udelukkende lysten til at skrive om emnet, som skal drive projektet. Men helt overordnet tænker jeg, at der er et meget godt stofområde. Der kører jo en del biler rundt her i landet. Først bygges masser af godt indhold og så skal der laves markedsføring på den ene eller anden måde senere når der er solidt med godt og kvalitetssikret indhold. Det er også først her, at jeg vil overveje annonceringsmulighederne. Ambitionen er, at det kan begynde om et par måneder. Tiden er min absolutte begrænsning.

Sitet kodes i cshtml, som jeg samtidig kan blive lidt klogere på. Der er således intet CMS system indbygget, så alt laves i hånden. Faktisk har jeg aldrig rigtigt rodet med CMS systemerne og har ikke fundet “indsæt billede” funktionen her endnu 🙂

Jeg håber, at endnu flere tilmelder sig affiliate dm og ser frem til at høre om de mange forskellige projekter. Held og lykke med det 🙂

 

Og her kommer lidt data:

 

Afholdte udgifter:

  • Domæne og webhotel 225 kr.
  • Theme 100 kr.
  • Billeder 50 kr.

 

Nuværende traffik:

  • Stort set ingen, men måske 10-20 stk. her fra affiliate dm om dagen 🙂

 

Løste opgaver:

  • Opsætning af site med menuer og design af forside
  • 4 artikler skrevet

 

Opgaver i august:

  • Minimum 5 artikler yderligere

 

About Jacob Henriksen

Har lavet forskellige hjemmesider i fritiden i en årrække og vil nu prøve at sætte gang i et nyt projekt med domænet bilplan.dk. Sitet skal indeholde en række artikler og beregnere om alt vedrørende biløkonomi.
No comments yet.

Skriv et svar