Hvordan får jeg skrevet mere indhold til mit affiliate site?

Ks-MarketingEt gæsteindlæg skrevet af Kristian Kristiansen (læs mere i bunden).

AffiliateDM-konkurrencen er nu skudt i gang, og det er hos langt de fleste deltagere et lighedstegn med, at der skal en hulens masse indhold på siden – og gerne så hurtigt som overhovedet muligt. Du har måske valgt et emne, som du i forvejen ved en masse om? – Eller måske er du bukket under for den værdi, din niche har, så du har måttet se bort fra dit lave kendskab til emnet.

Fælles er, at man kan komme ud for, at man ikke kan finde på mere at skrive om – altså en såkaldt skriveblokade. Det er et irritationsmoment for mange, især når man ser, at konkurrenternes fingrer danser sig vej henover tastaturet – hvad kan du gøre, for at forbedre dine skriveegenskaber? Jeg vil i de følgende afsnit komme med 2 teknikker, som har hjulpet mig gevaldigt i mit skrivearbejde, som jeg i dag i høj grad gør brug af i mit arbejde som SEO konsulent.

Gør brug af brainstorming – det er ikke så dumt igen!

Kort fortalt, så er brainstorming en teknik, hvor man sætter sig ned, og lader tankerne få frit løb. Tankerne skrives ned på papiret/på computeren, som det kan ses længere nede, og man har til sidst en disposition, som man kan gå ud fra.

Mange iværksættere kan nok nikke genkendende til, at brainstorming er en genial teknik, når der i virksomheden findes på nye ting, eller idéen til virksomheden skal findes. Det er dog de færreste, der bruger denne teknik, når de skal i gang med en tekst. Mange har ikke tænkt i de baner, og andre kender til teknikken, men tror den tager for lang tid at udføre. Dette behøver dog ikke at være tilfældet!

skrivetræning

Dette er en brainstorm jeg udarbejde, inden jeg satte mig til at skrive dette blogindlæg. Jeg satte 2 minutter af min tid af til brainstorme, hvor jeg skrev alt ned, som kunne være interessant at skrive om, uden at tænke over om det var holdbart. Derefter sorterede jeg hurtigt i mine punkter, og endte med resultatet du ser ovenover.

For at en brainstorm skal være gavnlig for dig, som sidder med et affiliate site uden alverdens tid, bliver du nødt til at sætte tid på din brug af brainstorming. Dette gør, at din hjerne tænker på højtryk, og du vil på den måde få en masse hurtige indskydelser, som mange gange viser sig at være de bedste. Prøv til dit næste indlæg at sætte 2 minutter af til at skrive ALT det ned, du kan komme i tanke om omhandlende emnet – du vil blive overrasket over, hvor meget du til sidst vil have at skrive om!

”Gentagelses metoden” – ser i første omgang dum ud, men er meget gavnlig!

Denne metode var en, som jeg stiftede bekendtskab med for 3 år siden, da min dansklærer satte os i gang med i 5 minutter at skulle skrive om et emne, der for de fleste af os var så tilstrækkeligt umulig at skrive om, at vi på forhånd var dømt til at gå i stå. Reglerne var simple; skriv på livet løs, går du i stå, så bliv ved med at gentage det sidste ord du har skrevet, indtil du finder på mere at skrive om. Det kunne se således ud:

AffiliateDM er en konkurrence, som som som som som mange deltager i, og er derfor en succes da da da… – You got the idea!

Idéen bag er, at du tvinger din hjerne til at tænke hurtigt. Ligesom ved brainstorm modellen skal du skrive det ned, som falder dig først ind, og kan derefter redigere i det. Selvom det ikke i første omgang ser så kvalitetsfyldt ud, vil du efter en hurtig gennemgang af din tekst finde ud af, at meget kan bruges efter lidt redigering. Er man seriøs omkring teknikken, kan den være rigtig nyttig til dig, som ofte bliver afbrudt midt i sætninger med små skriveblokader.

Det skal lige siges, at jeg ikke kender navnet på denne metode, og har derfor valgt det opfindsomme navn ”gentagelses metoden”.

Dette er to teknikker, som jeg især har gjort brug af, og som har hjulpet mig meget i forhold til skole og arbejde. Overordnet gælder det om – som hvis man vil blive god til noget andet – at træne og presse sig selv. Formår du at gøre det ofte nok, vil du snart mærke en betydelig forskel på, hvor mange tekster du kan få skrevet på en dag!

Jeg håber, at indlægget har været brugbart for dig, som har svært ved at få indhold på affiliate siden. Herfra skal der i hvert fald lyde held og lykke til alle deltagere!

Dette gæsteindlæg er skrevet af Kristian Kristiansen, der udover sit arbejde som SEO konsulent også er i fuld gang med at gøre sin webshop Ekostumer.dk klar til åbning, som han har sammen med Søren Skriver. Kristian har grundet tidsmangel valgt at følge AffiliateDM fra sidelinjen i år, men har afsat noget tid til at give jer nogle gode råd i forbindelse med tekstforfatningen!  

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar