Tre brancher hvor du sagtens kan bruge affiliate marketing

Internettet er en kæmpe del af vores liv, og vi bruger meget af vores tid herpå. Vi bruger internettet i vores fritid, på vores arbejde etc. Dette har virksomhederne ligeledes fået øjnene op for, og derfor udvides marketingsmåden for virksomheder.

En af disse marketingsmåder er det, der kaldes affiliate marketing. Denne form for marketing går ud på, at en virksomhed betaler for leverede resultater i form af solgte varer, besøg på websites, tilmeldinger af nyhedsbreve osv. På denne måde skal virksomheden ikke betale for marketing, som ikke har leveret resultater, hvilket er en god aftale for virksomhederne. Her kommer vi med et bud på tre brancher, hvor du sagtens kan bruge affiliate marketing.

Update: Denne artikel er blevet opdateret den 10 juli 2017.

Advokatfirmaer

Hvis du arbejder i et advokatfirma, eller hvis du er partner i et, kan du overveje at gøre brug af affiliate marketing. På denne måde er det muligt at gøre potentielle klienter opmærksomme på emner såsom arveret. Dette vil være ideelt, da mange danskere ikke er klar over, hvad de skal gøre for at sikre deres familie arveret, når personen selv dør. Ved at gøre brug af affiliate marketing, kan I skabe trafik på jeres hjemmeside, hvilket kan gøre jeres advokatfirma synligt for folk, som slutteligt kan ende med at blive jeres klienter. Et advokatfirma med speciale i arv, arvesager og arveregler er eksempelvis Hviid Advokater, som du kan læse mere om her.

Rejsebureauer

Der er masser af muligheder for affiliate marketing ved rejsebureauer. Her kan der oprettes links, som folk skal klikke på for at deltage i konkurrencer med rejsegavekort som præmier. Ét af deltagerkravene kan være, at man skal tilmelde sig rejsebureauets nyhedsbrev. Det kan også være, at der linkes til billige flyrejser samt hoteller, hvor flyselskabets eller hotellets hjemmeside opnår højere trafik på hjemmesiderne. Hvis personerne, som har klikket på linksene, endda også køber en flyrejse eller et hotelophold, vil affiliate marketingen ligeledes være en succes.

Sundhed

Der findes mange tusinde søgninger hver eneste måned omkring sundhed. Alt fra “hvordan kommer man i bedre form” til “klamydia i halsen”. Mange søgninger i en branche er næsten altid ligmed en mulighed for affiliate marketing.

Det har Doc24.dk gjort noget ved og lavet Danmarks førende og største hjemmeside omkring krop og sundhed. Blandt de mange emner finder man klamydia. Her er der lav konkurrence men høj søgevolumen. Ideelt for affiliate.

Tøjbutikker

En af de mest populære brancher, hvor affiliate marketing bruges, er ved tøjbutikker eller tøjmærker. Gennem modeblogs og videoer på YouTube med dertilhørende links i videoens beskrivelse kan store tal opnås. På denne måde modtager bloggeren eller YouTuberen et vist antal beløb afhængigt af antal kliks, køb osv., og tøjbutikken eller tøjmærket vil opnå flere salg eller bredere synlighed. Begge dele kommer de forskellige parter til gode, og forbrugeren føler ikke på samme måde, at der er lavet reklame for det pågældende mærke eller butik.

Dette var blot et udpluk af de brancher, hvor affiliate marketing er ideelle. Det er faktisk de færreste brancher, hvor denne markedsføring ikke kan anvendes. Det gælder blot om at indgå aftaler med gode affiliate-netværks, således markedsføringen bliver udført på bedste vis.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar