Sådan finansierer du dit affiliate-eventyr

Flere og flere virksomheder gør brug af affiliate marketing – og med god grund! Der kan være rigtig mange gode resultater i denne type marketing, hvis du ved, hvilke værktøjer du skal gøre brug af. Læs denne artikel og bliv klogere på, hvad affiliate er, og hvordan du finansierer dit kommende affiliate-eventyr.

Affiliate er det nye sort

Det er måske en underdrivelse at sige, at affiliate er det nye sort, for faktisk er det ikke længere spor nyt, men til gengæld rigtig populært.

Hvad gør så affiliate marketing så utroligt populært?

Det er det primært, fordi virksomheder kan lægge hele ansvaret for salg over på netværket og deres affiliates og kun betale, hvis de selv tjener penge. Det er især unge iværksættere og yngre upcoming virksomheder, der gør brug af denne type markedsføring.
Kort og godt kan det deles op i to aktører: Annoncøren og en affiliate partner. Annoncøren vil gerne have besøgende, tilmeldinger og salg på hjemmeside, hvor en affiliate partner har et website, der gerne vil levere besøgende, tilmeldinger og salg til annoncøren.

Begge parter tjener altså penge på affiliate marketing, enten i form af trafik eller løn.
Det kan være en meget effektiv måde, hvorpå du kan drive kunder og besøgende ind på din hjemmeside via sociale medier, blogs, prisportaler og meget andet.

 

Affiliate er ikke gratis

Hvis du har fået blod på tanden og drømmer om at blive ekspert inden for affiliate marketing, kan du med god grund gøre dette. Efterspørgslen fra virksomheder der ønsker affiliate marketing er nemlig stor, da der er gode indtjeningsmuligheder ved at lave denne form for marketing. Du skal dog være opmærksom på, at der er mange omkostninger ved at starte dit eget affiliate eventyr, hvor du hjælper et website med at skaffe trafik.

Du skal først og fremmest have en hjemmeside, som koster penge at passe og pleje – hvis du ikke er en haj til programmering vil du med al sandsynlig skulle vælge en licensed eller hosted løsning, som vil koste dig penge. Dernæst skal der skrives tekster – rigtigt mange endda – det tager både tid og koster penge at skrive gode tekster.

Hvis du derimod har en virksomhed med eget website, skal du også vide, at linkbuilding hurtigt kan sluge en stor del af dit budget. Du får nemlig ikke nogen til at linke til din hjemmeside uden betaling – et link fra den rette side kan hurtigt koste mange penge, men kan potentielt også give dig en stor portion trafik og potentielle kunder.

Hvis du mangler penge til at finansiere affiliate marketing, kan du låne penge til formålet på denne side. Lån penge billigt online så din virksomhed kan vokse – så skal pengene nok tjene sig selv ind igen på ingen tid.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar