Månedsrapport oktober for FriJura.dk

Så er der for alvor kommet gang i www.FriJura.dk.

Det har ikke været den bedste opstart. Men jeg vil spare jer for undskyldningerne, for NU er der ved at ske ting og løjer.

Hvad er baggrunden for www.FriJura.dk?

Baggrunden for FriJura.dk er, at jeg selv er jurastuderende og gerne vil koble min juridiske viden på nogle af mine projekter.

Derfor har jeg valgt at skrive en masse artikler om noget af det, jeg har lært på studiet. Jeg er lige nu på 4. år og har derfor fået en del viden efterhånden, som jeg vil bruge.

Hvad er formålet med siden?

Formålet er at hjælpe besøgende med deres juridiske problemer ved at levere juridiske artikler inden for en række forskellige retsområder.

Det er ikke meningen, at det helt skal være en erstatning for advokatbistand – det kan det i visse få tilfælde være, men mest af alt et supplement, så den besøgende får afgrænset sin problemstilling og får en del baggrundsviden, som vedkommende kan tage med videre til en advokat/jurist

Hvordan skal siden tjene penge?

Siden har lige nu en lille smule adsense nogle små steder. Men for ikke at virke for useriøst har jeg taget det meste af nu.

Meningen er, at siden skal tjene penge på affiliate til Agera, som giver tre tilbud fra advokater. Jeg er lige nu stadig i dialog med dem. Ærlig talt virker de desværre lidt skeptiske, så har måtte bruge lidt overtalelse og sendt dem en masse informationer om siden. Mon ikke de også kan se fordelen ved, at jeg kan generere nogle leads til dem?

Fremadrettet skal siden dog ikke kun være en affiliate-side. Mit store mål med siden er at lave nogle gode e-bøger og onlinekurser. Det kunne fx være onlinekursus om alt det juridiske for en iværksætter: lige fra selskabsform, ejeraftale, konfliktløsning, erhvervslejekontrakt, IPR (ophavsret, varemærkeret, designret osv), den første ansatte, markedsføring, forsikringer osv.

Så siden er et mere langsigtet projekt end kun affiliate-indtjening. Men her i opstartsfasen handler det om at få så meget gratis indhold som muligt og få nogle leads til Agera og tjene nogle penge den vej igennem.

Hvad har jeg fået lavet i oktober måned?

Som nævnt har jeg ikke prioriteret siden helt så meget i starten. Dette er der dog lavet om på. Og særligt her i oktober måned er jeg trukket i arbejdstøjet. Først og fremmest har jeg koncentreret mig om at få noget indhold på siden, så jeg kan få nogle besøgende. Derfor har jeg skrevet om emner, som jeg i forvejen ved meget om – hovedsagligt inkassoret.

Fremadrettet skal jeg skrive noget mere om diverse kontrakter. Derfor har jeg blandt andet skrevet om erhvervslejekontrakt og gode råd hermed, som kan læses her: http://frijura.dk/erhvervslejekontrakt-komplet-guide/

Det er håbet, at jeg særligt kommer til at kunne generere nogle leads til Agera via disse.

Jeg vil også prøve at koble lidt video på.

Done-liste for oktober

Helt generelt i oktober måned har jeg lavet følgende:

  • Splinternyt design der passer mere til konceptet
  • Indlæg skrevet: 24
  • Antal ord ifølge Asian Word Count: 26.506

 

Hvad skal jeg nå i november måned?

I løbet af november måned skal jeg have skrevet endnu mere indhold. Derudover skal jeg selvfølgelig have affiliate-aftalen i hus med Agera, så jeg kan begynde at tjene penge på siden.

  • Få skrevet 15 artikler – over 15.000 ord
  • Få affiliate til Agera

Og så gerne begynde at kunne se, der kommer nogle flere besøgende på siden.

 

 

About Alexander Bojsen

Til dagligt læser jeg jura og arbejder i et advokatfirma, men derudover træner jeg meget og arbejder også som spinninginstruktør. Jeg er også rigtig glad for at rejse. Jeg har blandt andet cyklet til Madrid, og min drøm er at tjene nok på affiliate og lignende til at kunne cykle til Asien uden at skulle være afhængig af andet indkomst end online indkomst - følg min drøm på www.AlexanderB.dk
No comments yet.

Skriv et svar