Deltagelse i Affiliatedm 2015 med vægtløftningssko.dk

Jeg har den første måned fulgt med på side linjen, men besluttede mig hurtigt for jeg også ville være med i konkurrencen. Jeg begyndte derfor at tænke lidt over, hvilke affiliate side jeg ønskede, at deltage med. Efter noget research på forskellige søgeord, valgte jeg at lave en affiliate side om vægtløftersko.

Hvorfor en affiliate side om vægtløftningssko?

Jeg startede selvfølgelig med, at lave en søgeords analyse, hvor jeg vurderede søgeordene indenfor vægtløftningssko til at være inde for rækkevide. Så jeg tror på jeg kan erobre nogle gode placeringer indenfor kort tid. Der er et hav af forskellige long tail søgeord med nogenlunde volume.

Nedenstående kan du se et udsnit af min søgeordsanalyse jeg har brugt til, at finde ud af, hvilke søgeord der giver den bedste profit.

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 11.27.54

Som du kan se i billedet ovenfor, så er det altså Adidas Adipower der er ifølge analysen er det bedste søgeord ,jeg skal satse mest på i første omgang.

Selv om der ikke er vildt meget volume på søgeordene indenfor vægtløftersko, er det et markedet jeg tror der vil vækste hen over de næste år. Desværre er der ikke nok data i google trends, til at se en graf over udviklingen på vægtløftersko, men med den fitness og sundhedsbølge der har været hen over de senere år, tror jeg helt klart, at vægtløftersko vil blive mere populære.

Hvad er der blevet lavet i August?

Jeg har den første måned få opsat wordpress, og få installeret Avada temaet og få det designet nogenlunde. Derudover har jeg fået lavet en tekst til forsiden, samt nogle små tekster til produkterne.

Til alle mine produkter har jeg fået lavet prissammenlignings tabel, hvor der bliver sammenlignet på pris og levering på de forskellige vægtløftersko.

Jeg har efterspurgt blogindlæg på ungiværk på facebook og Amino, hvilket er resulteret i 2 blogindlæg, samt nogle flere i vente. Dette har jeg gjort for at få noget mere og længere indhold på mit site.

Jeg har også fået lavet 4-5 links til mit site fra linkkataloger og kommentarfelter, og så har jeg da også fået plantet 2 links i denne her artikel ;).

De gyldne tal den første måned

Jeg havde et webhotel så jeg skulle blot købe et domæne, hvilket spare mig for lidt penge. Derudover har jeg investeret i WordPress temaet Avada fra Themeforest

Jeg har haft mit første salg via min side til bodyman.dk på 1252 kr, hvilket giver en kommission på 88 kr.

Jeg har ikke haft sat google analytics op det første stykketid, og jeg har derved ikke fået nogle tal på mine besøgende den første måned, men det er fikset nu.

Regnskab i August

Omsætning 88
Omkostninger 437
Resultat -349

Hvad skal der ske i September?

Først og fremmest skal jeg have bygget nogle flere links til mit site, så jeg kan få nogle bedre rankings i Google og derved få noget mere trafik der skal konvertere til nogle affiliatesalg.

Derudover skal jeg have mere tekst til mine produkter, jeg håber på 400 ord plus til hver produkter.

About Anders Vajhøj

Jeg har en række forskellige online projekter, jeg konstant arbejder på at gøre bedre.
No comments yet.

Skriv et svar