CUZINA.dk – August

Velkommen til min første opdatering. Mit navn er Simon , og jeg deltager med hjemmesiden CUZINA.dk.

I denne opdatering vil jeg komme ind på lidt af hvert. Jeg regner ikke med at have en 100% fast struktur til hvert eneste blogindlæg. Derfor skriver jeg lidt i øst og vest, men jeg håber, at du alligevel kan finde den røde tråd.

Hvad er CUZINA.dk?

Kort sagt så er CUZINA.dk en side som beskæftiger sig med stort set alt inden for emnet ”køkken”. Der findes et væld af muligheder inden for dette område, hvilket passer mig fint. Jeg har nemlig et stort behov for at kunne variere, hvad jeg arbejder og beskæftiger mig med. Jeg vil anbefale dig at gå til http://cuzina.dk/om-cuzina-dk/, hvis du gerne vil have en lidt nærmere forklaring af, hvad siden drejer sig om.

Den endelig form er ikke helt på plads endnu

CUZINA.dk har endnu ikke fundet sin endelig form – det er bl.a. derfor, at den pt. er bygget op som en blog/et magasin. Jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal rodfæste siden (måske du kan hjælpe i form af en god ide/forslag?). Derfor fokuserer jeg lige nu på at skyde en masse godt indhold ud med henblik på at give siden noget ballast, inden jeg får ”slebet diamanten til”.

Strategi

Gode erfaringer med mange indlæg og dertilhørende vinkler

Fra nuværende aff.projekter har jeg super gode erfaringer med at lave en masse gode indlæg med forskellige vinkler. Det giver først og fremmest siden en masse besøgende, men det øger også chancen for at lave penge uden at bruge nævneværdig meget tid på at markedsføre selve siden i form af linkbuilding, PR, Facebook osv.

Derfor er min overordnede strategi på nuværende tidspunkt at få lavet en masse artikler, guides og lignende som kan konvertere besøgende til leads og salg.

Programmer jeg fokuserer på:

Jeg har en håndfuld programmer hos Partner-ads som jeg fokuserer ekstra meget på – ganske enkelt fordi de erfaringsmæssigt har vist sig at være rigtig gode. Der er tale om følgende programmer:

  • 3byggetilbud.dk
  • Unoliving.com
  • Roomsa.dk
  • KitchenOne.dk
  • Wupti.com
  • WhiteAway.com
  • Cahetu.dk

Næste måneds to do’s

Mere indhold – skrevet af mig selv, men også bestilt ”udefra”. Finde den rette person til at lave noget super smooth linkbuilding til siden. Planlægning af indhold som rammer hovedet på sømmet i forhold til julehandel. Måske ideudvikle på noget indhold, der kan give lidt links og omtale.

De tørre tal

Herunder kan du læse det som de fleste mener er mest spændende ved sådan en opdatering her – nemlig de tørre tal.

Besøgende

Jeg har først i dag fået tilkoblet analytics til siden. Derfor er dette punkt røvsygt (for at sige det mildt). I næste måned skulle det meget gerne være lidt sjovere, hvor der forhåbentligt er kommet nogle dokumenterbare besøgende.

Omkostninger

Indtil videre har jeg ikke haft de store og nævneværdige omkostninger. Det eneste som har trukket i ”den forkerte retning” har været webhotel og domæne. Dog har jeg tænkt mig at investere i en masse godt indhold i september. Og så overvejer jeg at hyre en person til at (whitehat) linkbulde en smule til siden, så den kan begynde at røre lidt på sig. Hvad angår fokus på indhold og linkbuilding, så hedder den 80/20 i favør til indhold. Det skal jeg nok skrive mere om i næste opdatering.

Indtjening

I august har CUZINA.dk lavet nada monetos. Siden er dårligt nok indekseret 100%, hvorfor den manglende indtjening også er forventeligt. Dog regner jeg med, at der kommer et par salg/leads i september, hvis jeg er heldig. Om ikke andet forsøger jeg at planlægge mit indhold, så det kommer til at være yderst relevant for julehandlen som jo venter lige om hjørnet. Derfor ser jeg meget frem til at skrive en rapport for december.

Spørgsmål?

Jeg er meget åben over for eventuelle spørgsmål. Jeg deltager mest for sjov, og fordi jeg synes affiliate marketing er pisse fedt. Derfor har jeg absolut intet at skjule, hvad angår CUZINA.dk. Fyr løs – så skal jeg nok give dig et ærligt svar.

 

Lidt om mig: Jeg er 21 år og har arbejdet med online markedsføring herunder SEO, tekstforfatning, WordPress og sidst men ikke mindst affiliate marketing on/off i små fire år. Fik for et lille års tid siden ”hul på bylden” og tjener nu et pænt og stigende 5-cifret beløb på affiliate hver eneste måned, hvilket motiverer mig ekstra meget! Jeg læser til daglig til markedsføringsøkonom og er mega fan af cykling.

No comments yet.

Skriv et svar