Derfor skal du bruge tid på video

Søgemaskinerne bliver bedre og bedre til at spotte henholdsvis godt og dårligt indhold. Som affiliate-marketer gør du sikkert allerede brug af søgemaskineoptimering, til at skaffe relevant trafik til dit website, hvorfor at du har en naturlig interesse i at være “oppe på beatet” når det kommer til SEO. I min branche er vi enige om, at godt indhold er vejen frem, hvis man vil fremtidssikre sine websites mod kommende Google Updates. Men hvad er godt indhold så?

Godt indhold er, hvis du spørger mig, indhold som er markant bedre, end det indhold som dine konkurrenter udgiver. Video har i denne forbindelse en særlig plads i mit hjerte. Mange besøgende reagerer nemlig overordentligt positivt på at se en video, som alternativ til at læse en lang tekst. Ydermere er brugen af videoklip blandt affiliate-marketers, webshopejere, producenter samt næsten alle andre former for indholdsudgivere ikke særligt udbredt endnu.  Udgiver du derfor en god håndfuld videoer på dine affiliate sites, har du noget andet at tilbyde dine besøgende, end dine konkurrenter har – og det er altid at foretrække.

Jeg har igennem de sidste måneder, haft mit fokus stift rettet mod brugen af videoklip som godt indhold – og det mener jeg også at du bør. Se med i videoen nedenfor, og hør hvilket udstyr som du kan benytte, hvor videoerne skal udgives samt hvad du kan gøre for at få dine videoer vist i Google’s søgeresultater.

Jeg håber at videoen ovenfor har fået dig til at se lyset. Vil du vide mere om Video SEO, så se mit blogindlæg om selvsamme emne, hvor jeg giver en dybdegående intro – faktisk en så god en af slagsen, at den gik hen og vandt en SEMAward i kategorien “Copywriting”. Har du spørgsmål eller kommentarer til min video, er du meget velkommen til at benytte kommentarfeltet nedenfor.

About Emil Blücher

Skarp til søgemaskineoptimering, videoproduktion, til at løbe efter toget. Seriøst ringe til affiliate... tror jeg. Selvom at jeg gennem de seneste år har lavet et utal af websites, fik jeg nemlig min affiliatedebut sidste år med sitet http://min-ferie.dk I år står den på selvsalg af bolig, som jeg vil snakke en masse om på http://selia.dk <3. Næppe vindersitet for i år, da der er rigeligt med projekter at tage sig af.

, ,

No comments yet.

Skriv et svar