Sådan tjener du penge på affiliate marketing

Affiliate marketing er af de mest lukrative former for online markedsføring. Men der er tre ting, som der er altafgørende for, om du kan tjene penge på affiliate marketing.

link-2-affiliatedm-billede-2

  1. Vælg en målgruppe

Det første du skal gøre at finde en målgruppe, altså en gruppe af mennesker med et fælles behov eller problem. Du skal med udgangspunkt i behovet eller problemet finde ud af, hvordan du med dit produkt kan hjælpe dem. Derfra vil du nemmere kunne finde ud af, hvordan målgruppen kan nås og, hvilke markedsføringskanaler du dermed skal benytte.

Når du kender din målgruppe, kan du nemmere finde ud af, hvad de er er interesserede i at købe (så du kan tjene penge på affiliate marketing) og, hvordan de skal tales til (sælg uden at være sælgende). Og når du kender din målgruppe rigtig godt, er det meget nemmere at få kunderne til at komme igen. Den sværeste del ved markedsføring er at få nye kunder, derfor er det nemmere at tjene mere, hvis du kan få flere salg fra samme kunde.

Det tager tid at finde den perfekte målgruppe og, de fleste begyndere prøver at bruge en masse tid, energi og penge på en forkert målgruppe. Men øvelse gør mester. En begynderfejl er også at tage udgangspunkt i produktet for derefter at finde ud af, hvordan og til, hvem det skal markedsføres.

  1. Et godt og nærmest uimodståeligt tilbud

Når du har valgt din målgruppe, skal du have noget at tilbyde dem. Din målgruppe er nødt til at have mulighed for at købe noget, før du kan tjene penge.

Udover, at du skal have noget at tilbyde din målgruppe, skal du sørge for at have det rigtige til din målgruppe – hvad vil de have, der løser deres problem eller opfylder deres behov? Derudover skal det præsenteres for målgruppen. Og her kan du make it or break it. Du skal lære, hvordan du finder de rigtige tilbud til lige netop din målgruppe samt, hvordan det skal positioneres, så din målgruppe nærmest ikke kan leve uden det.

  1. Sæt i system

Det er her magien sker. Det gælder om at få lavet et smart system, der blandt andet in
deholder en velfungerende hjemmeside, der trækker besøgende ind. Derfra skal du sørge for at løse deres problem eller behov, så de klikker sig videre og køber. Men, hvis du har styr dette og sørger for løbende at optimere, kan du reelt tjene penge mens du sover.

Hvis du gerne vil vide mere om online markedsføring, kan du her finde et seks ugers kursus.

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar