SmartResponse sponsorerer AffiliateDM 2012

Flere affiliatenetværk har vist interesse i at sponsorere Affiliate DM 2012 – og heriblandt også SmartResponse med et meget fornemt sponsorat til konkurrencen!

SmartResponse, der er medejere af Gavekortetet.dk, har tilbudt at sponsorere Affiliate DM 2012 med hele 10.000kr i form af supergavekort, hvilket er gavekort, der kan bruges i et ordentligt læs forskellige butikker. Jeg har selv haft fornøjelsen af et sådant gavekort tidligere, hvilket mundede ud i en fodboldtrøje fra Unisport – men der er mange andre muligheder, hvis du ikke er fan af Paris Saint Germain. 😉

SmartResponse er et større affiliatenetværk, der sidder med aftaler for nogle af de største virksomheder i Danmark såvel som resten af norden. Som publisher hos SmartResponse får du masser af kampagner og værktøjer til at få det maksimale ud af disse. Blandt andet derfor er jeg også rigtigt glad for, at SmartResponse har lyst til at støtte konkurrencen – og det endda med et så stort sponsorat.

Fordelingen af gavekortene er ikke helt fastlagt endnu – men at vinderen får et lidt større og at de tættest placerede får et par knap så store er meget realistisk.

Endnu en grund til at give den gas i konkurrencen!

Mere om SmartResponse:

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar