Lillecyklist.dk | Oktober

Først og fremmest TAK til dommerne for input! Udover at være super super glad for den positive respons, er jeg virkelig imponeret og beæret over, hvor meget i gav mig med på så tyndt et grundlag, som min daværende 14 dage gamle side var. Med dommernes råd i hånden, blev min todo-liste lige fem gange længere og jeg er langt fra i bund. Frustrationen var derfor stor, da min harddisk stod af på dag 1 i min uge lange sommerhus-ferie! Min side om løbecykler har ændret form og design en del gange igennem oktober. Jeg har nu fundet den form, der pt virker bedst og jeg har dermed en “skabelon” at sætte fremtidige kategorier op efter. No if’s or but’s – jeg skal have tempoet op og have fyldt noget indhold på. (Jeg ved det Michael Rieck, jeg tænker for meget og for længe – spot on) Jeg har ikke nået alle punkter, som jeg opsatte for oktober, da min to-do liste fik en del flere punkter fra dommerne.

I oktober har jeg:

 • Skrevet næsten alle “produkt-tekster” færdig
 • Skrevet to guides og en anmeldelse/test
 • Optaget en hulens masse video (af mine unger, der bruger deres løbecykler. Jeg skal tydeligvis øve mig, før jeg selv stiller mig op foran kameraet. Jeg har åbenbart en uundgåelig, over-entusiastisk tv-shop-stemme, som hænger ved, når jeg taler til et kamera – den skal øves væk)
 • Brugt ufattelig mange timer på kode. Jeg har ikke før arbejdet med wordpress eller php, og ikke kodet i snart fem år. Så det tog mig lidt tid at knække. Priser og knapper på produktsider retter nu sig selv:)
 • Rettet en smule hist og her.

Jeg har forsøgt at målrette teksterne mere efter hjælpe læseren, frem for at være for overordnet og faktuel. Jeg skrev på et par “forældre-fora”, som foreslået. Det gav dog ikke noget nyt. Men fangede dog en ergoterapeut, som jeg fik sneget en bekræftelse på en af mine påstande ud af:) Indsamling af emails (og læsning af anbefalede bog) er på todo-liste for november måned. November måned får fokus på indhold, emails og links. Jeg skal have tempoet op på tekst-skrivning. Jeg bruger alt alt for lang tid på at skrive tekster – nu forsøger jeg mig med “bare at få skrevet noget” og ikke tænke så (for) meget. Og ingen (større) tekniske detaljer i november. Kun tekst og links.

Todo-liste November:

Jeg nåede ikke helt i mål med at have en “færdig” side, så de næste par dage går med at få gjort det sidste færdigt. Der er stadig nogle tekster, der står i kladde-form rundt omkring. De skal gøres færdige, så jeg kan være bekendt at hive besøgende ind. Og så skal jeg have tilføjet billeder til en del af teksterne, der pt står som ren tekst. Derefter skal jeg:

 • Have oprettet email-opsamling (og finde på lokkemad til sign up)
 • Skrive anmeldelse af løbecyklen Puky LR Ride, som den store har nydt godt af den forgangne måned.
 • Skrive anmeldelse af løbecyklen Puky M, som mindstemanden har hygget sig med
 • Oprette kategorierne Cykelstol og Børnecykler. Og min. to produkter under hver.
 • GUIDES: Lær at cykle, Løbecykel efter alder, Guide til valg af den første børnecykel
 • Og så skal der bygges links, så det sjove kan begynde 🙂

http://lillecyklist.dk/lobecykel/

About Malene Hansen

Jeg er er en grønskolling og har kastet mig ud i denne konkurrence for at lære. Og vinde. /Malene
No comments yet.

Skriv et svar