Kursr.dk – affiliate på kryds og tværs

Optakten

Jeg hedder Victor. Jeg er 19 år og har haft interessen for affiliate marketing i snart 2 år.

Jeg vil gerne benytte anledningen af din opmærksomhed til at sige, at jeg meget gerne vil connecte med dig på LinkedIn, nu hvor vi højst sandsynligt har samme interesse (affiliate marketing)..

Kursr.dk er siden jeg deltager med til affiliate dm 15. Som navnet lægger op til omhandler siden kurser. Jeg har aldrig arbejdet i branchen og har ikke en stor viden om hvordan større virksomheder udvælger kurser som der medarbejder skal igennem. Til gengæld fandt jeg det, og gør stadigvæk, som en utrolig uoverskuelig branche. Der er rigtig mange kurser at vælge i mellem. Kursr.dk vil være siden du besøger når du overvejer at tage på et Adwords kursus, i stedet for at søge på Google, da du ved der er et så stort udbud af kurser – det er hvertfald målet med siden.

Min hensigt synes jeg derfor er rigtig god med Kursr.dk, men vigtigst af alt, kan man tjene penge på en sådan branche? Jeg kom frem til at Udemy.com ville være en god indtjeningskilde, samt derudover har jeg fundet frem til at ClickSkolen som Brian Brandt står bag, også er en potentiel indtægtskilde. Potentielle indtægtskilder er der mange af:

  • Kursus-udbydere, hvor jeg generer leads
  • En rigtig kendt webshop som jeg har været i kontakt med. Umiddelbart er de meget åbne for et unikt affiliate samarbejde.

Kurser er ikke det eneste Kursr.dk vil komme rundt om. Der vil være artikler at finde med specielt interviews af interessante personer, guides, alt om personlig udvikling og slutte bog-tips. Kort sagt er Kursr.dk siden hvor man bliver inspireret som person til at udvikle på sig selv, og hvor der sammenlignes værktøjer hertil(kurserne).

Kampen

1. juli – 31. juli 2015

Juli måned har ikke budt på det store tekstforfatteri. Jeg fandt strukturen problematisk, da den skulle være brugervenlig men også fungerer som en tragt, hvor man stadigvæk fik et overblik – hvorfor at jeg nu også har valgt at tage en lidt atypisk forside – som du kan se her.

Jeg har “kodet” al selv. Jeg har i perioden lært super meget css, hvilket jeg faktisk, sjovt nok, lærte via et online kursus på Udemy.com – kan derfor stå inde for flere af kurserne som jeg vil henvise til.

  • Fokuseret på UI
  • Udgift på 270 kr til hosting og domæne.

 

I August vil jeg fokuserer på at skrive, interviewe og meget andet. Det bliver utrolig spændende. Også for dig, da jeg antager at du også interesserer dig for netværksmøder, salg og personlig udvikling?

Mit mål er derfor i August:

  • 5 artikler
  • 20 “kursus-sammenligner/oversigter” fx SEO kursus, og Adwords Kursus mv.
  • Linkbuilding overvejelser/link anskaffelse.

About Victor harris

Jeg er blot med for at vinde.
No comments yet.

Skriv et svar