Partner-Ads sponsorerer Affiliate DM 2012

Jeg har fornøjelse af at kunne fortælle, at Partner-Ads har valgt at sponsorere Affiliate DM 2012 – og det med både et sponsorat til de 5 bedste i konkurrencen og til sejrsmiddagen holdt efter konkurrencen!

Ken Schultz, der står bag et af de største danske affiliatenetværk i form af Partner-Ads.com, har tilbudt at sponsorere Affiliate DM 2012. Noget, jeg naturligvis har sagt ja til med åbne arme, og jeg er rigtigt stolt over at kunne præsentere sponsoratet på denne måde. At Partner-Ads på denne måde går ind og sponsorerer konkurrencen er en kæmpe blåstempling af det hele. Først og fremmest skal lyde en stor tak for at støtte konceptet – og herefter også for det meget generøse sponsorat!

Partner-Ads har valgt at sponsorere Affiliate DM 2012 med følgende sponsorat:

  1. 1.000kr til de 5 bedste deltagere
  2. 5.000kr til den middag, vi sammen afholder til sidst

Andet er der ikke at sige, end at dette er et særdeles generøst sponsorat til konkurrencen, og at det er noget, jeg / vi værdsætter meget. Ikke alene skulle dette gerne bidrage til lidt ekstra motivation til deltagerne, at der nu også er en kontant belønning i sigte, hvis man gør det godt, men også alene den blåstempling, jeg tidligere var inde over.

Ken Schultz har derudover tilbudt, at han meget gerne giver sparring og gode råd til de deltagere, der har lyst til dette. Det kan jeg også kun anbefale alle at benytte sig af. Ken er ikke en tung herre indenfor affiliate marketing uden grund, og han kan utvivlsomt sende et godt råd eller tre i retning af alle deltagerne.

Jeg vil ikke sige mere. Tak for Ken Schultz og Partner-Ads for yderligere at skubbe til Affiliate DM 2012. Det er jeg meget taknemmelig over!

 

 

 

About Halfdan

I dag, SEO-konsulent og affiliate marketer. Tidligere stifter og direktør i JUF.dk ApS, der blev solgt i sommeren '15. Studerer til cand.jur. på Aarhus Universitet. Stifter af AffiliateDM.dk.
No comments yet.

Skriv et svar